Transhumanţă = menopauză

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ştire menită să tulbure: România se numără printre ultimele ţări din Uniunea Europeană în care zoofilia este permisă. Şi noi de ce am aflat abia acum? E de porc să-mi zici la spartul târgului de animale că avem voie să ne îmbolnăvim de inimă albastră lângă, Doamne iartă-mă, cine ştie ce orătanie din bătătură. De ce mă situez la spartul târgului? Păi, vine sărbătoarea de 1 Mai, textilele cad de pe om ca frunzele toamna, iar băieţii de la gazetă se trezesc să-mi inoculeze că homo sapiens poate tăvăli aşternutul şi cu şeptelul? Nasol, foarte neaşteptat, de-a dreptul diabolic!

* Chiar mă gândeam dacă originea proverbului „Să moară şi capra vecinului” are de-a face cu strămoşii noştri. În cazul unui răspuns afirmativ, n-ar mai trebui ca bietul animal să dea ortul popii... Ar putea alina un suflet, cineva s-ar putea lăuda (sau încuraja) că a iubit-o. Ce ţară deosebită, câtă deschidere pentru relaţia om-animal! Finlanda şi Ungaria mai permit asemenea concubinaje pe bătrânul concurent. Am putea renaşte, turismul sexual ne-ar putea scoate din marasm, iar transhumanţa ar fi sinonimă cu menopauza.

* Şerban Nicolae, un parlamentar social-democrat cu scaun la cap, propune scoaterea cătuşelor de pe mânuţele arestaţilor pentru corupţie. Deşi corupţie e prea mult spus, aceste suflete care sunt anchetate, reţinute sau condamnate pentru banala infracţiune pe care nici nu vreau s-o mai pomenesc. Corupţiuţă, corupţioară, corupţică, corupţulică - altfel sună, nu-i aşa? Ş-apoi, pentru nimica toată, de ce să-ţi monteze brăţări? Ar merge direct bilă legată de gleznă, dar nu-i după poftele subsemnatului. Nu ne punem problema că nenorociţii ăştia n-ar trebui să mai fure, important este să nu le mai julim imaginea: cum să-i scoţi în faţa camerelor de luat vederi cu bijuteria pe antebraţ? Şerbane, pufosule (dacă nu-l ştiţi pe autorul acestui proiect de lege, vă avertizez că-i numai acolade, îi place şaorma), te blestem să fii părăsit de amantă taman în momentul în care îţi propune aia cu cătuşe, iar tu să refuzi. Şi să te şi dea pe goarnă, grijuliule!


CITEŞTE ŞI: Pe-un Ficior de plai...

Citit 689 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Aprilie 2015 16:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.