Tot el ar fi scris şi despre Gala Ciuculete

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Nici Tolontan nu mai e bun, am văzut că l-au căutat unii până la piele, ca să se afle că e feciorul unui general de Securitate... Vezi, Cătăline, în loc să te ocupi de ofsaiduri şi de henţuri „cu mâna”, te-a mâncat în aparatul digestiv să scoţi pe tarabă neregulile din cazul Colectiv. După ce tot tu, redactor-şef al unui cotidian de cotonogeală cu jambiere, ai deschis şi dosarul Gala Bute, or în acea afacere ar fi putut apărea la fel de uşor şi o pesonalitate din afara sportului. Ileana Ciuculete sau Marcel Iureş - ne-am fi ales cu Gala Ciuculete, nu s-ar fi pupat niciodată cu lumea mingilor pătrate...

Nu mai bine făceai analiza posturilor deficitare de la Concordia Chiajna sau îi luai un interviu lui Mamele, care juca pe la Pandurii Tg. Jiu? Ai vrut să faci de râs breasla jurnaliştilor care caligrafiază liniştiţi după comunicate de presă şi „pe surse” (care surse spun de cele mai multe ori ce se doreşte a apărea în presă, doar n-o să fie surse bagabont-masochiste).

Ei bine, ai reuşit, dar s-au enervat şi ăştia care n-au izbutit să demită nici măcar o femeie de serviciu dintr-o instituţie publică, au folosit cazmaua - era ca şi nouă, doar n-o să credeţi că vreo unealtă se poate îndoi după ce iei la rost sânzienele-buruieni şi leii-de-la-strehaia, în cel mai rău caz ruginesc - şi ne servesc informaţia conform căreia taică-tu. Nu mai contează ce. Nu tu, părintele tău. O fi fost general la Secu, probabil din acest motiv n-ai putut să conduci redacţia de la Adevărul sau România Liberă. Nu se mai precizează, Cătăline, că nu eşti singurul urmaş al tartorilor din regimul ceauşist, nici că unii, după ce au admis cu mâna pe vipuşcă unele chestiuni care put de la o poştă, au revenit în branşă. Apropo, colonelul Turcescu prăşeşte la Naşul TV, organ media care a dezvăluit că Tolontan nu e chiar ceea ce pare.

Jos Cătălin Tolontan, blocaţi-i blogul, face numai rău, e cu buba, a sărit de la poşetele madamei Udrea (nişte ieftinăciuni de mii de euro) la documentele necunoscute „pe surse” de Arafat! Ne-am apucat brusc să gândim? Băgaţi un teleshopping, horoscopul sau pe Busu, e mai practic!

Citit 614 ori Ultima modificare Joi, 26 Noiembrie 2015 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.