Santinele pentru refugiaţi

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Olanda le cere statelor membre UE să nu închidă graniţele în faţa refugiaţilor. Să nu le ferecăm, sunt de acord, ba chiar să lăsăm pe post de santinele şi nişte fete fără scrupule la frontieră. Poate au şi imigranţii niscaiva necesităţi fiziologice... De ce să bată atâta amar de drum până la Koln sau naiba ştie unde?!

* Oamenii de ştiinţă anunţă că temperaturi atât de ridicate n-au mai fost într-un februarie românesc de fix cincizeci de ani. Cum adică? Era încălzire globală şi în 1966? Şi pe atunci poluau maşinile, fabricile şi uzinele, urina de vacă şi centralele de apartament? Ptiu, parcă vezi că şi Mihai Viteazul s-a prăpădit tot din cauza temperaturilor extreme - l-o fi bătut soarele în cap...

* Nişte social-democraţi de treabă - vedeţi, domnule Dragnea, mi-s potolit din cale-afară - propun ca ariile naturale protejate să poată fi călcate cu ATV-uri şi alte motoraşe uşor de închiriat de bezmeticii pe care peisajul deja îi plictiseşte. E ca şi cum ai legifera zgomotul de bormaşină la ora 3 dimineaţa.

* La câteva zile după ce soţul său a fost invitat la DNA (nu ca martor, să ne înţelegem), Alina Gorghiu anunţă că va face un pas în spate. Că e însărcinată şi că, fie vorba-ntre noi, nici faza cu legea prevenţiei n-o avantajează. Doamne, ce-mi mai plac coincidenţele! Păcat că rămâne Vasile singur pe baricade.

* Presa autohtonă anunţă că Simona Halep a avut parte de o mare surpriză la Dubai, acolo unde va juca în perioada următoare. Constănţeanca a fost întâmpinată cu un trandafir roşu, o atenţie de Valentine’s Day. De ce surpriză? Nimeni nu va oferi nicio explicaţie. Surpriză ar fi fost ca noul număr 3 WTA să fie invitată la nişte halbe de bere cu capac de rom.

* Un nene din Constanţa s-a trezit cu dosar penal după ce a împuşcat un câine. Mă iertaţi, dar asta nu e ştire... Manualul de jurnalism consideră că e ştire abia atunci când potaia împuşcă bipedul. Ştiu, ştiu, n-am pic de suflet. La mine.

Citit 631 ori Ultima modificare Luni, 15 Februarie 2016 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.