Oare va trece cu pupici?

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Conform unui proiect al Ministerului Educaţiei, elevii nu vor mai avea voie să folosească telefonul mobil în timpul orelor. Corect, trebuie să împiedicăm consumarea iresponsabilă a bateriilor Li-Ion... Altfel, cine (şi mai ales cu ce) va mai filma bătăile din pauză, de la grupul sanitar?

* Adrian Curaj, tehnocratul care conduce Învăţământul, nu are pe numele său decât două locuri de veci în cimitirul Bellu, adică aproximativ 6 metri pătraţi. Asta scrie în declaraţia sa de avere, document conform căruia ministrul îşi pregăteşte serios ieşirea din scenă. Vin alegerile generale la toamnă, v-aţi gândit la altceva? E un soi de Memento Electoris.

* Înţeleg că domnul Liviu Dragnea îl cam suspectează pe Curaj de la Educaţie. Cum e posibil să deţii două cavouri în buricul Capitalei şi să fii posesorul unui singur drept de vot?

* Premierul Dacian Cioloş a sărăcit de când conduce Guvernul României. Acest lucru este evident, după ce-i compari declaraţia de avere din 2015 cu ţidula definitivată zilele trecute. O fi bolnăvior, ca să parafrazez un banc aplicabil în curtea Ministerului de Interne...

* În ultimele trei săptămâni, două persoane au fost atacate de urs în judeţul Braşov. Se pare însă că nu e vorba despre celebrul mamifer cu domiciliul la Cornu...

* Bugetarii sunt liberi astăzi pentru a serba a doua zi de Rusalii. Dacă-i întrebi ce se taie în această sărbătoare religioasă (de Paşti e mielul, de Crăciun parcă purcelul), vor răspunde la unison că ţânţarul corespunde portretului-robot. E mai ieftin şi vine singur la eşafod.

* Apropo, nimeni nu cunoaşte semnificaţia acestei sărbători. Contează doar că prelungeşte an de an un anumit weekend. Dacă eşti patron de hotel sau restaurant pe litoral, like & share!

* Mai sunt câteva zile până la o potenţială dezintegrare a Europei, Brexitul fiind un diagnostic cam greu de surmontat. Trece cu pupici, se aude din public, iar diverşi lideri de pe continent încearcă tratamentul. Sper să nu se ajungă la terapie intensivă.

Citit 639 ori Ultima modificare Duminică, 19 Iunie 2016 16:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.