Despre soacre şi neveste

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Iohannis spune că nu e cazul să crească nivelul de alertă teroristă în România. Rămânem la albastru precaut. Cam ca atunci când faci roşu în gât.

* Aproape toate plăcuţele montate pe noile semafoare din Galaţi, bucăţi de tablă pe care scrie când şi unde să apeşi butonul pentru înlesnirea traversării, au fost smulse într-o singură noapte. Cu alte cuvinte, „unda verde” rămâne pe galben intermitent sau pe albastru precaut, cu voia preşedintelui României.

* Creatorul jocului Pokemon Go a ajuns doar la nivelul 5, adică este departe de a fi un campion al manţocăriei pe care el însuşi a pus-o pe roate. E un paradox? Aiurea! Omul nu şi-a bătut capul, e puţin preocupat să numere lovelele care i-au agresat contul de când omenirea s-a lăsat prostită de acest nou virus. John Hanke - aşa-l cheamă pe om, aşa-i zice şi soacră-sa - nu vânează monstruleţi. Vin ei singuri la creator.

* Apropo de soacre. Mama nevestei lui Bernie Ecclestone, o legendă a Formulei 1, a fost răpită. Se cer 36 de milioane de dolari pentru eliberarea sa. Şi probabil 20 la sută dintr-o viitoare răpire. E mai scumpă şi decât Chipciu, pe cuvânt de onoare. Chipciu e tipul ăla pe care Steaua l-a vândut în această vară, ca să se demonstreze că fotbalul românesc încă n-a dat ortul popii.

* Conform unui sondaj Reuters-Ipsos, Donald Trump e la două procente de Hillary Clinton. Ipsos, carevasăzică? O să intrăm în ghips.

* După turbulenţele din Turcia şi Tunisia, turiştii s-au dus buluc la Ibiza, iar insula, din acest motiv, riscă să rămână fără apă potabilă. E o veste bună: cine bea apă la Ibiza, bre?

* Am identificat şi o nevastă model, nevasta zilei, să-i zicem. Femeia de lângă celebrul rocker Ozzy Osbourne îşi iartă bărbatul pentru infidelitate. Nu-mi imaginez viaţa fără el, afirmă doamna Osbourne, o doamnă de la un capăt la celălalt. Sunt convins însă că Ozzy o va premia cu încă o escapadă.

Citit 524 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iulie 2016 17:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.