Pe cine faci tu miner?

Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Merini... Mireni... Meniri... Mineriade, aşa, parcă în halul acesta se numesc acele ieşiri consistente în stradă menite să-i potolească pe manifestanţi. Ţi se pare, nea Liviule, boss, că românii care protestează de câteva zile pe carosabil, indiferent de cine i-ar fi convocat, au sărit ca huliganii să reducă la tăcere altă masă de bipezi?

* Şi, apropo, pe cine faci tu miner, tăticule? Mai ales că matale ai avut o relaţie conjugală cu o floare. Panseluţa, Bombonica, nu mai ştiu cum îi ziceai...

* Iohannis, criticat poate pe bună dreptate că s-a aflat în mijlocul manifestanţilor, s-a prezentat la eveniment cu o minunată geacă de culoare roşie. Cu alte cuvinte, a fost îmbrăcat în tricoul adversarilor şi, pe undeva, şi-a marcat un autogol.

* Cristoiu, jurnalistul cu detentă din Găgeşti, a afirmat la un post de televiziune care prezintă scorul pe invers că nu l-ar mira să vadă că cetăţeanul Klaus dă foc la clădirea Guvernului. N-am cum să-l contrazic pe maestru, doar nu se află la prima minune - cu el în frunte, Evenimentul Zilei titra acum 25-26 de ani că o găină eroină nu şi-a permis să-i dea decât un carton de ouă moaşei. Habar n-am dacă nea Ion a revenit cu vreun episod ca să ştim şi noi ce a mai făcut puiul: a mers la facultate sau la popotă?

* Terminaţi cu sentimentele profunde, lăsaţi ficatul să respire! Nu e frumos să ne luăm după Antena 3 şi România TV, care nici măcar nu mai insinuează, ci o spun pe şleau că Iohannis a pornit deflagraţia de la Bamboo? Parcă-l şi văd cu un Molotov pe la garderobă, făcându-se că-şi lasă geaca roşie şi căciula de astrahan. Deşi, asta din urmă ar merge de minune cu pardesiul.

* Marele pot la 6 din 49 a fost câştigat de un bilet jucat în judeţul Vaslui. Loteria Română merita o asemenea lecţie, doar nu ne batem joc la infinit de români. Învingătorul, bănuiesc, va declara că o parte din sumă va stinge anumite datorii cumulate „la caiet”. Iar restul, fix ca-n banc, să mai aştepte.

Citit 526 ori Ultima modificare Luni, 23 Ianuarie 2017 18:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.