Poliţistul bun cu mustăcioară

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nu-i bună asta cu Livache puţin consternat de poezia lui Tudorică? Ceva mai frumos nu mi s-a întâmplat de cel puţin două luni, poate de la revenirea mustăciosului de peste Atlantic, atunci când ridica simbolic din umeri pe marginea ordonanţei lui Iordache. Dragnea e nemulţumit de raportul ministrului Justiţiei, pe care, în naivitatea subsemnatului, cred că l-a avizat în prealabil. Dar trebuie să fie victime, să curgă sânge, să găsim mereu un poliţist bun al naţiei în baronul de Teleorman, să credem în el, iar în 2019 să-l punem la Cotroceni, nenicule. Aşa să ne ajute ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România!

* Cinstit, nici nu-mi plăcea figura lui Tudorel Toader, aşadar aştept cu zâmbetul pe buze următoarea variantă.

* Federaţia Română de Fotbal îi va da în judecată pe suporterii care au făcut tămbălău la acel meci cu Polonia, în care un jucător a fost trimis la pământ de o petardă aruncată pe gazon. Nimic senzaţional, aşa mi se pare firesc, altfel golăniile de pe stadioane nu vor fi potolite niciodată. Totuşi, ne rânjeşte următorul detaliu: deşi fanilor-problemă li se va cere în instanţă plata a 500.000 de euro, firma de pază a fost amendată cu numai 1.000 de lei. Cu zece milioane de lei vechi, cum se zice în popor... Două puncte:

1. Consider că gardienii marii hardughii naţionale au avut ghinion - ei puteau să se aleagă şi cu numai un avertisment. Ptiu, n-aş vrea să fiu în costumele lor de scafandri eşuaţi!

2. Ca participant la acel eveniment - încă pot găsi prin casă biletul, ca să dovedesc că nu rumeg verzi şi uscate - aş vrea să ştiu cât trebuie să achit pentru ca toată lumea să fie bucuroasă. Fac şi un credit dacă fi-va nevoie.

* Trimis la plimbare din Guvernul Grindragnea, Daniel Constantin a oferit o declaraţie de film poliţist pe care nu m-aş forţa să-l urmăresc: „Tăriceanu a venit în casa noastră cu 1-2 prieteni şi acum ne scoate pe geam”. Daniele, ai omis esenţialul, băiete: i-ai făcut şi acte între timp, iar ăsta, are palmares răsunător, nu prea pune preţ pe ţidule.        

Citit 591 ori Ultima modificare Vineri, 31 Martie 2017 17:59

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.