Pensionarii se pregătesc de proteste

Pensionarii se pregătesc de proteste
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ei acuză virusul „stat”, care i-a îmbolnăvit pe toţi *

Nemulţumiţi în principal de pensiile mici în raport cu preţurile care cresc tot mai mult, pensionarii se pregătesc să iasă în stradă, pentru a protesta împotriva guvernanţilor.

Cristea Toader, liderul Alianţei Europensionarilor,  a declarat că „…nouă, pensionarilor, nu ne este frică de gripa porcină. De aia ne tratăm, dar există un virus mult mai periculos de care nu ne apără nimeni: statul”.

„Nu ne măreşte pensiile, în spital, dacă te duci, îţi cere să cumperi şi vată şi spirt, bilete de tratament se dau din ce în ce mai puţine şi pe nişte criterii total greşite! Ce mai, vor să ne bage în mormânt!”.

Cristea Toader se va întâlni în această joi, la Casa de Cultură a Sindicatelor, cu membrii alianţei sale, pentru a discuta despre toate aceste aspecte.

„Le voi invita la discuţii şi pe doamnele directoare de la Casa Judeţeană de Pensii şi Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, dar şi pe domnul deputat Victor Paul Dobre şi domnul senator Gheorghe Saghian”, a spus Cristea Toader.

Acesta a precizat că sunt bineveniţi la discuţii şi reprezentanţii celorlalte alianţei şi asociaţii de pensionari din Galaţi.

„Noi intenţionăm să ieşim în stradă, să protestăm, pe data de 28 ianuarie”, ne-a mai spus Cristea Toader.

Vom reveni pe larg asupra motivelor care îi scot pe vârstnici în stradă.

Citit 1017 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.