Mircea Toader nu crede în „flacăra violetă”

Mircea Toader nu crede în „flacăra violetă”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Liderul PD-L Galaţi, deputatul Mircea Toader, face băşcălie de influenţele „flăcării violete” şi de energiile paranormale invocate de liderul PSD Mircea Geoană *

Toader a experimentat şi el, dar fără succes, culoarea violet: „Am fost în emisiune la Realitatea Tv şi mi-am pus, în băşcălie, cravată violetă. Le-am spus că nu am nicio putere supranaturală, nu mă simţeam nici mai mult, nici mai puţin puternic”.

„Lăsând gluma la o parte, Mircea Geoană nu a ştiut să piardă. Probabil că omeneşte poţi să-l înţelegi, dar ca să te agăţi de orice fir de pai…”.

„Să spui că s-a furat, apoi după numărătoare să vezi că tot Băsescu a fost dezavantajat, apoi să spui că a fost o putere supranaturală…”.

„E o aberaţie, eu nu cred în aşa ceva! Dacă ar exista un 0,1 la sută valabil din ceea ce spune, ar folosi-o sportivii să câştige competiţiile”.

„Decât să ia anabolizante, mai bine iau o flacără violetă şi câştigă”, spune Mircea Toader.

În opinia liderului democrat-liberal, meritul PD-L şi al lui Băsescu este că, deşi au fost singuri împotriva tuturor, au câştigat. Nu e niciun fel de paranormal la mijloc.

„Nu schimb echipa câştigătoare”

Legat de iminentele alegeri în PD-L, Mircea Toader nu agreează ideea separării funcţiilor executive de cele politice şi nu vede un alt preşedinte al PD-L decât Emil Boc:

„Un premier care nu are suportul politic şi forţa politică nu poate să guverneze nimic. Forţa politică se suprapune cu cea executivă”.

„Un partid câştigător trebuie să se menţină, nu să se reformeze. Nu schimb echipa câştigătoare”, a mai spus Toader.

Obiective PD-L Galaţi în 2012 - cucerirea municipiului şi a judeţului

La alegerile prezidenţiale, PD-L a reuşit pentru prima dată să coloreze în portocaliu municipiul Galaţi, considerat ani în şir oraşul roşu-Ferrari.

Trendul pozitiv şi victoria nesperată a dat aripi PD-L Galaţi, organizaţie care se pregăteşte de alegeri interne. Mircea Toader ne-a dezvăluit ce şi-a propus PD-L Galaţi:

„Ne-am propus două obiective majore, câştigarea Primăriei şi a Consiliului Judeţului în 2012. Nu cred să avem alegeri locale mai devreme, aşa cum s-a zvonit”.

„După cum l-am văzut pe dl primar la o inaugurare a unui aşezământ social, era mai verde ca mine. Îi urez să stea sănătos, să-şi facă mandatul, noi ne pregătim pentru 2012”.

„Sigur, viaţa ne poate rezerva orice. Ştiţi că era un banc pe vremea lui Ceauşescu: ˝Întrebare la Radio Erevan: Se  poate muri de cancer în gât? Răspuns: Se poate, dar n-are˝”.

Citit 1348 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.