Microbuz pentru cadrele medicale de la Spitalul Tg.Bujor

Microbuz pentru cadrele medicale de la Spitalul Tg.Bujor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Consiliul Județean Galați a dotat Spitalul Orășenesc Târgu Bujor cu un microbuz nou pentru transportul cadrelor medicale. Autovehiculul a fost achiziționat cu fonduri europene, în cadrul proiectului prin care a fost construită o clădire nouă pentru secția de Pediatrie a spitalului, finanțarea fiind asigurată prin Programul Operațional Comun România - Republica Moldova 2014-2020, informează CJ Galați.

"După ce am construit o clădire nouă pentru secția de Pediatrie a spitalului, în cadrul aceluiași proiect cu fonduri europene, am dotat unitatea medicală cu un microbuz nou, ce va fi folosit pentru transportul medicilor. Doar investind în spații medicale noi și în dotarea lor cu aparatură medicală modernă am reușit să atragem cadre medicale la Spitalul din Târgu Bujor, unitatea medicală dublându-și numărul de medici în ultimii ani. Mai mult, datorită investițiilor realizate, anul acesta spitalul are și cinci rezidenți, tineri care au fost plăcut surprinși de condițiile pe care le oferă unitatea medicală", a declarat președintele CJ Galați, Costel Fotea.

Consiliul Județean asigură, gratuit, de aproape şase ani, transportul medicilor care nu locuiesc în Târgu Bujor. "Mai mult, Consiliul Județean decontează și chiria celor care stau într-o locuință închiriată în Târgu Bujor. De altfel, și pentru medicii de la Spitalul din Tecuci decontăm naveta și chiria. Și pentru că, în acest moment, Spitalul Târgu Bujor are două microbuze, am luat decizia ca cel folosit până acum, care se prezintă în condiții excelente, să fie cedat fie Spitalului Municipal "Anton Cincu" din Tecuci, fie Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului", a precizat președintele CJ Galați.

Citit 960 ori Ultima modificare Marți, 26 Decembrie 2023 13:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.