O nouă stație de pompare a apei

O nouă stație de pompare a apei
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

A fost pusă în funcțiune o nouă stație de pompare a apei potabile (SP Traian), amplasată în bd. Coșbuc c/c Drumul de Centură, informează Apă Canal SA. Investiția, realizată în cadrul proiectului de alimentare cu apă și canalizare în aglomerările Galați și Smârdan, are ca scop îmbunătățirea regimului de presiune în zona de nord a orașului Galați. S-a avut în vedere necesitatea asigurării parametrilor de calitate ai apei potabile (debit și presiune), în condițiile dezvoltării continue a zonei. Stația subterană de pompare și ridicare a presiunii este echipată cu electropompe de mare capacitate și echipamente de monitorizare, parametrii de funcționare fiind transmiși la distanță, integrați și monitorizați în programul noului dispecerat regional.

Citit 3006 ori Ultima modificare Vineri, 29 Decembrie 2023 14:16

2 comentarii

  • postat de Ion
    Joi, 28 Decembrie 2023 15:29
    5.13.134.***
    Pe cei din nord, cei cu vilele, ii incadreaza la clasa B de impozitare, monteaza statie noua de pompare, etc. La ceilalti, incadrati la clasa A de impozitare, nici macar cu matura nu le dau pe strada...
    1
    26
  • postat de Nicusor
    Joi, 28 Decembrie 2023 13:47
    5.13.159.***
    Asta este un lucru bun (oare nu sunt favorizate vilele din Traian Nord ?), dar cu restul orasului ce facem ? Ar trebui sa discutam de interesele politico/financiare ale diverselor grupari de interese.
    3
    29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.