Programul Anghel Saligny, program inițiat de Partidul Național Liberal din 2021 aduce acum rezultate concrete în comunitățile din toată țara

Programul Anghel Saligny, program inițiat de Partidul Național Liberal din 2021 aduce acum rezultate concrete în comunitățile din toată țara
Evaluaţi acest articol
(23 voturi)
Una dintre localitățile unde lucrurile s-au mișcat repede este și orașul Berești, unde începând cu 15 ianuarie anul curent, după aproximativ doi ani în care s-a lucrat la studii de fezabilitate, studii topo-geo, obținere și semnare contract finanțare, avize și licitație, s-a ajuns la partea de execuție și pregătire pentru asfaltare. 
Astfel, prin implicarea activă a primarului liberal Mihai Bejan, de joi, 4 aprilie se toarnă primul strat de asfalt pe 6 din cele 12 străzi prinse în proiect. Proiectul cuprinde și partea de șanțuri, rigole carosabile, podețe și accese la proprietăți. 
Este o investiție majoră în infrastructura din Berești, care va schimba total fața localității, localitate ramasa in urma dupa 16 ani de administrare deficitară PSD. 
Drumurile sunt prioritatea actualului primar, principalul obiectiv al acestuia fiind să ajungă la 100% asfaltare în următorii ani.
Pe lângă partea de drumuri, în ultimii ani bereștenii beneficiază prin grija actualului primar si de clădiri publice renovate (Primăria, Casa de Cultură, etc), de spații pentru petrecerea timpului liber (Parcul CFR, locuri de joacă), de colectarea din poartă a gunoiului menajer și a plasticului și totodată de evenimente variate pentru toate vârstele.
 
(P)
Citit 1833 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2024 15:08