Pregătiri de parlamentare: Înrolări pe bandă rulantă la PP-DD

Pregătiri de parlamentare: Înrolări pe bandă rulantă la PP-DD
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Eugen Chebac, considerat „un plus” pentru partidul lui Dan Diaconescu


Picu Apostol Roman, preşedintele interimar al organizaţiei municipale a Partidului Poporului - Dan Diaconescu Galaţi, a ieşit la rampă, flancat de primarul comunei Pechea şi secretarul executiv al filialei judeţene a partidului, Nicolae Marin, şi de consilierii locali Victor Malinovici şi Marian Alexandru.

Preşedintele interimar a anunţat că partidul lui Diaconescu numără, la Galaţi, 13.000 de membri, 6.000 la municipiu şi 7.000 la judeţ, şi că în numai două zile 400 de persoane s-au înrolat în partid, numai în municipiu. Minim doi parlamentari reprezintă obiectivul pentru alegerile generale din toamnă, iar Picu Roman este convins că mandatele vor fi obţinute graţie redistribuirii.

Despre Constantin Ene, liderul judeţean al PP-DD, am aflat că este suspendat din funcţie până pe 14 septembrie, măsura disciplinară fiind luată de conducerea de la Bucureşti. De când este suspendat, Ene nu a mai trecut nici măcar de curiozitate pe la partid, atribuţiile lui fiind preluate de prim-vicepreşedintele Mitică Nistor. E greu de spus care va fi viitorul politic al lui Ene, având în vedere că activitatea lui în Consiliul Local nu este privită deloc cu ochi buni.

În schimb, noua conducere a PP-DD consideră că venirea în partid a fostului preşedinte al Consiliului Judeţului, Eugen Chebac, ar fi un plus, mai ales prin prisma numărului de voturi obţinute la alegerile locale. Reprezentanţii lui Dan Diaconescu la Galaţi spun însă că nu au purtat discuţii cu Chebac pe această temă.

 

Citit 2210 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Septembrie 2012 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.