ASFALTUL înlocuieşte COPACII, pe strada Democraţiei

ASFALTUL înlocuieşte COPACII, pe strada Democraţiei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şase arbori au fost tăiaţi fără autorizaţie, din cauza unor lucrări edilitare pe strada Democraţiei, dar la modul în care firma de construcţii a asfaltat trotuarele, sigur municipalitatea nu mai are de gând să planteze alţii în loc, aşa cum ar fi normal.

Liviu Erghelan, născut şi crescut pe strada Zânelor, colţ cu Democraţiei, nu înţelege cum e posibil ca nişte arbori în putere să fie dărâmaţi numai pentru că-i încurcau pe muncitori la turnarea asfaltului. „Da, înţeleg că se modernizează strada Democraţiei. Mă bucur, chiar era nevoie. Mai înţeleg şi că arborii erau ieşiţi cu rădăcinile din aliniamentul trotuarului, dar nu puteau găsi o soluţiei şi să nu îi taie? Măcar dacă lăsau loc pe trotuar, să planteze alţii, dar au turnat asfalt peste tot, aici sigur nu vor mai planta”, ne-a spus domnul Erghelan.

Potrivit Agenţiei pentru Protecţia Mediului, nici de această dată Primăria nu a avut autorizaţie pentru tăierea respectivilor copaci.

În acelaşi timp, şi comisarul-şef al Gărzii de Mediu, Iulian Cosma, are în vedere acest caz şi se aşteaptă rezultatele unei anchete referitoare la situaţia de pe strada Democraţiei.

Citit 2020 ori Ultima modificare Joi, 28 August 2014 17:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.