MAI MULŢI ALEGĂTORI pentru turul doi al PREZIDENŢIALELOR/ Vor putea vota şi cei care devin majori pe 16 noiembrie

MAI MULŢI ALEGĂTORI pentru turul doi al PREZIDENŢIALELOR/ Vor putea vota şi cei care devin majori pe 16 noiembrie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Autoritatea Electorală Permanentă lucrează, în aceste zile, la actualizarea listelor electorale pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Spre deosebire de scrutinul din 2 noiembrie, când şi-au putut exercita dreptul de vot doar cei care au împlinit vârsta de 18 ani până la data alegerilor, pe 16 noiembrie, în cel de-al doilea tur de scrutin, vor putea să voteze şi tinerii care împlinesc 18 ani chiar în ziua alegerilor.

Actualizarea listelor electorale permanente presupune suplimentarea numărului de alegători prin introducerea în actele oficiale a tinerilor care au devenit majori, de pe data de 2 noiembrie, şi a celor care vor împlini 18 ani cel târziu în ziua votului.

Vă reamintim că în judeţul Galaţi, potrivit rezultatelor centralizate la Biroul Electoral Judeţean, Victor Viorel Ponta (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC) a câştigat alegerile prezidenţiale cu 122.426 de voturi, reprezentând 48,11 la sută. Pe locul doi s-a clasat Klaus-Werner Iohannis (Alianţa Creştin-Liberală PNL-PDL) cu 63.543 de voturi, adică 24,97 la sută. AFLĂ MAI MULTE DESPRE REZULTATUL PREZIDENŢIALELOR 2014, TURUL I, la Galaţi, AICI ==>> http://www.viata-libera.ro/politica-administratie/60391-galati-viata-libera-cotidian-ponta-si-iohannis-au-ramas-in-cursa-pentru-presedintie-cand-vor-alea-loc-alegerile-pentru-turul-doi

Citit 953 ori Ultima modificare Marți, 04 Noiembrie 2014 23:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.