Miting electoral la Galaţi/ Klaus Iohannis le-a cerut gălăţenilor să iasă la vot pe 16 noiembrie (VIDEO)
Foto: Foto și video: Mihai Angheluță

Miting electoral la Galaţi/ Klaus Iohannis le-a cerut gălăţenilor să iasă la vot pe 16 noiembrie (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Avem nevoie de o schimbare profundă în România, iar această schimbare o puteţi face voi", le-a spus prezidenţiabilul ACL celor prezenţi la Casa de Cultură a Sindicatelor

Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor s-a dovedit neîncăpătoare, ieri seară, pentru miile de gălăţeni care au participat la mitingul electoral organizat de Alianţa Creştin Liberală (ACL) pentru susţinerea lui Klaus Iohannis, prezidenţiabilul grupării, pentru fotoliul de preşedinte al României.

După ce, în cursul zilei, a "descins" la ArcelorMittal, unde a avut o întrunire la vârf cu directorul general al combinatului siderurgic şi a vizitat o serie de obiective ale companiei, preşedintele PNL la nivel naţional a urcat, ieri seară, pe scena amenajată pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor. Iohannis i-a îndemnat pe gălăţenii participanţi la miting să se prezinte la vot, pe data de 16 noiembrie, în număr cât mai mare şi să aibă curajul ca, după 25 de ani de la Revoluţie, să spună "stop, punct şi de la capăt".

"Suntem în anul 2014 şi vedem, din ce în ce mai mult, că în jurul nostru există corupţie, minciună, frică. Asta este România lui Victor Ponta. Avem nevoie de alt preşedinte, de alt parlament, cu siguranţă de alt guvern. Avem nevoie de oameni competenţi pentru funcţiile publice, de o schimbare profundă în România. Această schimbare o puteţi face voi. Eu ştiu cum se face schimbarea, am dovedit-o la Sibiu, unde şomajul a dispărut. Am dovedit că se poate şi vă spun că se poate şi în Galaţi, dar şi în toată România", le-a spus Klaus Iohannis gălăţenilor prezenţi la miting.

Alături de prezidenţiabilul ACL, la mitingul de la Casa de Cultură a Sindicatelor au mai participat, printre alţii, fostul ministru al Justiţiei Cătălin Predoiu, care le-a cerut gălăţenilor să voteze "pentru viitorul copiilor şi nepoţilor dumneavoastră", parlamentarii Mihai Răzvan Ungureanu, Vasile Blaga, Teodor Atanasiu, Ludovic Orban, lideri locali ai ACL, dar şi consilieri judeţeni.

 

Citit 4142 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Noiembrie 2014 00:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.