Luarea unei decizii în privinţa PASARELEI pietonale a fost AMÂNATĂ

Luarea unei decizii în privinţa PASARELEI pietonale a fost AMÂNATĂ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Construcţia primei pasarele pietonale din Galaţi, pe strada Brăilei, în zona Spitalului Judeţean, nu a trecut de votul aleşilor locali. Proiectul de hotărâre care viza această investiţie a fost scos de pe ordinea de zi de către primarul Marius Stan şi amânat pentru săptămâna viitoare, când este programată o şedinţă extraordinară a Consiliului Local. Motivul amânării a fost acela că de pe avizul dat de Comisia de Urbanism lipseau "autografele" consilierilor care nu au vrut să semneze.

Revoltat, preşedintele Comisiei de Urbanism, liberalul Săvel Rotaru, a declarat că el a semnat favorabil şi că lucrarea trebuie să treacă de Consiliul Local pentru că este foarte importantă şi nu are sens să fie amânată fără nicio justificare. "Este o investiţie foarte utilă. Este prima pasarelă. Vor mai urma şi altele - la Tribunal şi în alte zone. Indiferent ce s-a discutat, este absolut necesară şi trebuie să o supunem la vot".

Consilierul UNPR Victor Malinovici chiar le-a bătut obrazul colegilor: „Când să realizăm şi noi ceva concret - culmea! - atunci începem să punem tălpi. Trebuie neapărat să realizăm şi aşa ceva. Este necesar pentru viaţa Galaţiului”, a spus consilierul.

Conciliant, primarul Marius Stan a spus că discuţia purtată ieri dimineaţă pe acest subiect n-a fost chiar „liniştită”, de aceea preferă să amâne votul proiectului pentru săptămâna viitoare.

Citeşte şi: Prima PASARELĂ PIETONALĂ din Galaţi, pe masa aleşilor locali

Citit 1299 ori Ultima modificare Vineri, 28 Noiembrie 2014 14:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.