ABSURD DE GALAŢI/ Autoturisme noi pentru Primărie, autobuze SH pentru noi

ABSURD DE GALAŢI/ Autoturisme noi pentru Primărie, autobuze SH pentru noi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde pe care autorităţile locale ori se fac că nu le văd, ori, de-a dreptul, le întreţin. Ca să dă Cezarului ce-i al Cezarului, trebuie să recunoaştem că paradoxul acestei săptămâni a fost sesizat chiar de cititorii noştri, prin comentariile postate la articolul despre noile maşini ale Primăriei.

După cum v-am informat, Primăria îşi schimbă "rablele", printr-un contract pentru achiziţie de maşini în valoare de 312.191 de lei. Măsura a fost luată deoarece parcul auto ce deserveşte activitatea Primăriei este format, în cea mai mare parte, din autoturisme cu o vechime mai mare de opt ani, iar cheltuielile de întreţinere şi consumurile sunt semnificative, motiv pentru care municipalitatea a apelat la Programul "Rabla", dând la casare inclusiv autoturismul Skoda Octavia, cu numărul de înmatriculare GL-99-PMG, cu care circula fostul primar Dumitru Nicolae.

Marele paradox este acela că, în timp ce îşi cumpără maşini noi pentru propriul parc auto, gălăţenii vor circula tot cu autobuze SH. Cele mai „noi” achiziţii vin din Olanda au deja 10-12 ani, deci sunt mai vechi decât „rablele” Primăriei. Ca să nu mai spunem că în parcul auto al oraşului se află şi autobuze din 1999! Desigur, abia la anul va avea loc licitaţia pentru cumpărarea pe credit a 14 troleibuze noi. Până atunci, SH-urile pe roţi vor fi la putere în transportul auto în comun. Absurd, dar adevărat!

Citeşte şi: ABSURD DE GALAŢI/ Subvenţie majorată pentru şeful Apaterm şi familia lui

Citit 1842 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Decembrie 2014 20:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.