SURPAREA din Centru a provocat o AVARIE şi la reţeaua de APĂ RECE

SURPAREA din Centru a provocat o AVARIE şi la reţeaua de APĂ RECE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tasarea cauzată, joi, pe esplanda din faţa Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale a Primăriei municipiului Galaţi şi a pasajului pietonal din centru, de camionul încărcat cu moloz, a adus după sine şi o avarie la o conductă aparţinând societăţii Apă Canal. De când s-a creat hăul, furnizorul de apă rece a intervenit pentru a rezolva avaria. Peste noapte, dintr-o gaură cu diametrul de aproximativ doi metri, aceasta s-a transformat într-un adevărat tunel.

"Apă Canal va repara conducta pe cheltuiala sa, iar firma care deţine camionul va plăti costurile lucrărilor de reparaţie a solului şi pavimentului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Galaţi, Emanuela Turcu.

Totodată, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Locale, Aurelia Bogatu Matei, după ce şoferul camionului, care este şi proprietarul maşinii, a fost amendat cu 1.500 de lei pentru deteriorarea trotuarului, el a fost sancţionat şi în baza HCL 79/2002, art.10. cu o amendă de 50 de lei, pentru că a intrat cu respectivul camion pe spaţiul pietonal.

Sacii cu moloz proveneau chiar de la Direcţiei de Impozite şi Taxe Locale a Primăriei municipiului Galaţi, iar firma care lucrează acolo, respectiv SC Silviulos SRL, subcontractase autovehiculul de la F. Ştefan, proprietarul şi şoferul maşinii.

Citeşte şi: FOTO/ SURPARE în zona PASAJULUI din Centru. Proprietarul camionului a fost sancţionat

Citit 2382 ori Ultima modificare Vineri, 12 Decembrie 2014 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.