GALA PREMIILOR PNL/ Premiul de excelenţă i-a revenit lui Vasile Blaga

GALA PREMIILOR PNL/ Premiul de excelenţă i-a revenit lui Vasile Blaga
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În această seară, la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, a avut loc a XXI-a ediţie a Galei Premiilor PNL, eveniment tradiţional prin care sunt premiate valorile locale. La eveniment au luat parte şi copreşedinţii Alina Gorghiu şi Vasile Blaga. În cadrul galei au fost decernate binecunoscutele premii ale PNL, acordate pentru a răsplăti rezultatele notabile obţinute în diferite domenii de activitate.

Pentru performanţe deosebite la învăţătură a fost răsplătit  Robert Cristian Râclea, elev în clasa a XI-a A la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”. La secţiunea "Performanţă în artă şi cultură", premiul i-a revenit prof. univ. dr. Constantin Frosin. Doamna Elena Gheorghiţă, preşedinta Asociaţiei Diabeticilor din Galaţi, a fost recompensată pentru implicare în mediul social. Performanţa în sport, mai exact titlul de campioane mondiale la handbal (under 18) le-a adus premiul PNL sportivelor Andreea Traian, Daniela Corban şi Alexandra Dindiligan. Directorul general al S.C. DICOR LAND, Răzvan Diaconu, a fost recompensat pentru performanţă în afaceri. La secţiunea "Tineret de performanţă", distincţia i-a revenit scriitorului Andrei Velea. Colega noastră de breaslă Georgiana Andrei (Vox TV) a fost răsplătită pentru performanţa în presă. Un premiu special i-a revenit anul acesta Patronatului IMM-urilor, reprezentat de preşedintele Marian Filimon.

Premiul de excelenţă i-a fost decernat co-preşedintelui PNL Vasile Blaga. Acesta şi-a început discursul felicitând-o pe co-preşedinta Alina Gorghiu, dar a ţinut să specifice şi ce înseamnă scena politică gălăţeană şi rolul pe care îl are la nivelul ţării. A amintit de buna colaborare pe care avut-o mereu cu politicienii Victor Paul Dobre, Mihai Capră sau Mircea Toader.

"Aş vrea să felicit organizaţia municipală pentru această iniţiativă, pentru această gală şi pe toţi cei care, astăzi, au primit premii bine meritate", a mai spus co-preşedintele PNL.

Evenimentul a fost prezentat de către senatorul Paul Ichim, iar copiii de la Corala Allegria au asigurat momentele artistice.

Citit 3157 ori Ultima modificare Vineri, 19 Decembrie 2014 21:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.