UTILAJE cum nu au fost nici după ce s-a oprit NINSOAREA: Tur de forţă pentru DESZĂPEZIREA TROTUARELOR (FOTO)
Foto: Foto Nicoleta Onofrei

UTILAJE cum nu au fost nici după ce s-a oprit NINSOAREA: Tur de forţă pentru DESZĂPEZIREA TROTUARELOR (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La mai bine de o săptămână de la căderea zăpezii, abia marţi (6 ianuarie), dimineaţă putea fi observat un tur de forţă în deszăpezirii trotuarelor. Zeci de angajaţi Ecosal erau angrenaţi pe strada Brăilei, de la Modern până pe Prelungirea Brăilei în Micro 19, în acţiunea de curăţare a trotuarelor de zăpadă şi gheaţă. Cel puţin pe porţiunea cuprinsă între Inelul de Rocadă şi McDonald’s, la fiecare câţiva metri erau echipaje de câte doi angajaţi, unul dădea la târnăcop, celălalt dădea la o parte gheaţa spartă. Tot de ieri, Ecosal a pus în acţiune şi trei freze de trotuar. În jurul orei 11,00, acestea puteau fi văzute în valea de la McDonald’s spre Ţiglina.

„Sunt trei freze de trotuar. Deşi le-am comandat de ceva vreme, au venit abia ieri (luni, 5 ianuarie - n.r.). Ar fi trebuit să fie patru, dar producătorul ne-a trimis doar trei”, ne-a declarat directorul Ecosal, Ionuţ Pucheanu.

De altfel, marţi, 6 ianuarie, nu s-a lucrat numai la deszăpezirea trotuarelor. Mai multe utilaje împingeau zăpada de pe marginea străzilor mai aproape de trotuare atât în Micro 40, cât şi în Micro 19 şi în Ţiglina, în Francezi. Buldo-excavatoarele luau zăpada atât de pe străzile secundare, cât şi de pe străzile din interiorul cartierelor.

 

 

Citeşte şi: GUNOIUL din Galaţi, NERIDICAT nici în a cincea zi din 2015 (FOTO)

Citit 3355 ori Ultima modificare Marți, 06 Ianuarie 2015 19:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.