Câţiva lei în plus/ Hrană mai consistentă pentru săracii Galaţiului

Câţiva lei în plus/ Hrană mai consistentă pentru săracii Galaţiului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşii locali au majorat cu câţiva lei alocaţia zilnică de hrană pentru cei mai săraci semeni. Astfel, beneficiarii Cantinei de Ajutor Social Galaţi şi copiii care frecventează centrul de zi „Prietenii Şcolii” din cadrul Centrului Multifuncţional de Servicii Sociale vor mânca de 12 lei pe zi.

Chiar dacă este vorba de doar trei lei în plus, vechea alocaţie de hrană fiind de nouă lei, directorul Cantinei, Picu Apostol Roman, este mulţumit: "Suma de trei lei permite adăugarea unui preparat în hrana caldă. Şi dacă avem în vedere că 75 la sută dintre asistaţi sunt copii, le vom putea oferi în plus un borcan de gem sau un pachet cu unt, care până acum diminuau automat alocaţia de hrană”, a declarat directorul.

Un pic mai bine vor mânca şi beneficiarii Centrului Multifuncţional de Servicii Sociale Galaţi, ai Centrului Medico-Social Pechea şi locatarii căminelor de bătrâni „Sf. Spiridon” şi „Ştefan cel Mare şi Sfânt” din Galaţi, unde cuantumul alocaţiei de hrană a fost majorat de la 11 lei la 16,6 lei pe zi de persoană. A fost majorată şi alocaţia de hrană pentru beneficiarii Centrului Financiar Creşe Galaţi, de la 7,50 lei la 12 lei pe zi de copil.

Citeşte şi: CE GARAJE vor fi DEMOLATE în 2015 în Galaţi

Citit 1237 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Ianuarie 2015 19:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.