Consiliul Judeţului promite că în luna martie va avea pusă la punct o strategie de dezvoltare

Consiliul Judeţului promite că în luna martie va avea pusă la punct o strategie de dezvoltare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vreţi să ştiţi cum îşi propun aleşii din fruntea Consiliului Judeţului (CJ) să dezvolte judeţul sau care este viziunea lor pentru perioada 2015-2020? Ei bine, abia în luna martie a acestui an instituţia publică va avea pusă la punct Strategia de dezvoltare a judeţului pentru perioada 2015-2020. "În acest moment, documentul este în curs de elaborare", ne-a declarat Cornel Hamza, vicepreşedintele CJ Galaţi.

Strategia de dezvoltare a Consiliului Judeţului pentru următorii patru ani este aşteptată cu interes şi de mulţi dintre aleşii judeţeni, care au cerut, încă de anul trecut, conducerii instituţiei să precizeze ce strategie are, pe termen lung, pentru dezvoltarea judeţului Galaţi. "Am solicitat, de câteva ori, strategie pe mediu, pe dezvoltare, pe drumuri şi nu numai. În schimb, am primit tăcere. Niciun fel de răspuns", ne-a spus consilierul judeţean Ion Ştefan. Acesta a precizat că intenţionează să readucă în discuţie acest subiect în luna ianuarie, în prima şedinţă a aleşilor judeţeni din acest an.

În momentul de faţă, pe site-ul Consiliului Judeţului Galaţi se află un document institulat "Strategia de dezvoltare a judeţului Galaţi", care vizează însă perioada 2010-2015.

Citit 1646 ori Ultima modificare Joi, 15 Ianuarie 2015 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.