"Operativitate" în Ţiglina II/ Cât durează remedierea iluminatului public la trei scări de bloc?

"Operativitate" în Ţiglina II/ Cât durează remedierea iluminatului public la trei scări de bloc?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aceasta este dilema care îi macină pe locatarii blocurilor D7 şi D8 din Ţiglina II, de pe strada Siderurgiştilor nr. 16, care aşteaptă din decembrie să se facă lumină şi în dreptul lor, motiv pentru care ne-au sesizat la redacţie. Preşedintele Asociaţiei de Proprietari nr. 257, Aftene Popa (foto), n-a stat cu mâna în sân, ci a solicitat Primăriei, încă din 19 decembrie 2014, remedierea iluminatului public. A trecut Crăciunul, a trecut Anul Nou, a trecut şi luna ianuarie şi a primit, în sfârşit, un răspuns de la Primăria municipiului Galaţi. Pe 3 februarie 2015, Serviciul Utilităţi Publice i-a comunicat: „Defecţiunea a fost transmisă operatorului de iluminat public din Galaţi - SC Luxten, în data de 20 ianuarie 2015”.

„Suntem pe 9 februarie. Nu s-a remediat şi cine ştie când vine… operatorul”, ni s-a plâns Aftene Popa. Acesta spune că nu e vorba decât de trei stâlpi care au rămas în beznă din decembrie! Şi marele necaz este că un apartament de la parter a fost spart la adăpostul întunericului.

„Am notificat din nou Luxten să remedieze problema. Nu este singura solicitare de acest gen. Umiditatea excesivă din ianuarie a creat mari probleme în reţeaua de iluminat public”, ne-a comunicat Biroul de Presă al Primăriei.

În aceste condiţii, locatarilor nu le rămâne decât să aştepte în continuare. Şi să se consoleze cu gândul că vor beneficia de fonduri europene pentru reabilitarea termică a imobilului în care stau…


CITEŞTE ŞI: Mai multe AUTOBUZE pe străzile Galaţiului. AFLĂ de când!

Citit 911 ori Ultima modificare Luni, 09 Februarie 2015 20:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.