De ce a spus un politician „Adio!” Galaţiului/ Un consilier local, şef de şantier naval în China

De ce a spus un politician „Adio!” Galaţiului/ Un consilier local, şef de şantier naval în China
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Unul dintre cei mai critici şi mai vocali consilieri locali, Victor Dobrea, şi-a luat la revedere de la colegii săi din Legislativ şi de la primarul Marius Stan, pentru a-i lăsa locul lui Viorel Trif * Politicianul pleacă pentru doi ani în China, pentru a pune pe picioare unitatea deţinută acolo de Grupul Damen


„Aceasta este ultima şedinţă în plen la care mai particip”, a anunţat, emoţionat, la finele şedinţei extraordinare a Consiliului Local, unul dintre cei mai vocali şi mai critici aleşi din acest mandat, Victor Dobrea. Politicianul a explicat că, începând cu luna martie, a primit o sarcină serioasă din partea companiei Damen, în cadrul căruia este director tehnic: să meargă într-un şantier naval din China, în provincia Hubei, oraşul Yichang. „O să încerc, cu experienţa celor 38 de ani petrecuţi în şantierul naval, să reorganizez şi să repornesc acest şantier. Sper să am succes, sunt hotărât să am succes şi vreau să fac asta ca oamenii din şantier şi din Galaţi să fie mândri de ce se va întâmpla acolo”, a spus Victor Dobrea.

Un deceniu în Legislativ

Victor Dobrea a mărturisit că se află la al treilea mandat în Consiliul Local, deci are aproape zece ani experienţă. Regretul său, după ce a reprezentat în toţi aceşti ani un singur partid, PDL, acum PNL, a fost că nu a ajuns niciodată la putere, ci a fost mereu în opoziţie. „Vreau să fac precizarea şi să mă credeţi pe cuvânt, niciodată nu am primit o sarcină de partid. Tot ce am comentat, tot ce am votat sau nu am votat în CL au fost părerile mele personale, reieşite din experienţa pe care o am”, a subliniat consilierul. Dobrea a mai spus că, în acest mandat, a sperat că lucrurile se vor schimba radical, dar din păcate nu a fost aşa. „Implicarea politicului sau poate neimplicarea, inerţia din administraţie, birocraţia excesivă, fac ca proiectele propuse să se realizeze mult mai lent şi mai greu decât sunt eu obişnuit acolo de unde vin”, a mai adăugat consilierul, recomandându-le colegilor să lase orgoliile la o parte.

După un rând de aplauze, primarul Marius Stan l-a felicitat spunând că este „un om deosebit, un om integru", pe care niciodată nu l-a acuzat de parti-pris-uri şi de ordine venite de la partid. „Meritaţi de la noi cel puţin încă un rând de aplauze şi eu mă ridic în picioare în faţa dvs”, a spus Stan, care a venit apoi să-i strângă mâna.

Potrivit co-preşedintelui Organizaţiei municipale PNL Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, în locul lui Victor Dobrea va deveni consilier local Viorel Trif, care a mai făcut parte din Legislativul local, în mandatul primarului Dumitru Nicolae.


CITEŞTE ŞI: Lucrări finanţate de la bugetul local/ CÂT PLĂTEŞTE PRIMĂRIA pentru stabilitatea VILEI deputatului Pâslaru

Citit 3413 ori Ultima modificare Sâmbătă, 21 Februarie 2015 00:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.