La Galaţi, ÎN MIJLOCUL LUNII MARTIE, încă avem NĂMEŢI

La Galaţi, ÎN MIJLOCUL LUNII MARTIE, încă avem NĂMEŢI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chiar dacă pare absurd, la Galaţi, munţii de zăpadă se lasă greu duşi. Este vorba de zăpada depozitată astă-iarnă pe esplanada Sălii Sporturilor din Micro 19. În luna ianuarie, Serviciul Public Ecosal a stabilit două puncte de depozitare a zăpezii provenite de pe arterele Galaţiului, iar până la oprirea ninsorii, în faţa Sălii Sporturilor, înălţimea munţilor de zăpadă era cuprinsă între trei şi patru metri şi acoperea o suprafaţă cam de 50 de metri lungime şi 25 de metri lăţime.

Acum, două luni mai târziu, zăpada de la Sala Sporturilor încă nu s-a topit în totalitate, motiv pentru care Ecosal a ales să întindă zăpada rămasă, pentru a-i grăbi cât mai mult cu putinţă dispariţia. "Am început salubrizarea zonei încă de săptămâna trecută, pentru că dezgheţul zăpezii lăsa la vedere mormane de deşeuri, preluate de pe artere odată cu zăpada. Atât deasupra grămezilor de zăpadă, cât şi sub zăpadă sunt diverse gunoaie. Totodată, am ales să mai întindem zăpada, pentru a grăbi procesul de topire a acesteia", ne-a declarat directorul Ecosal, Ionuţ Pucheanu.

Ieri, la ora 10.00, în faţa Sălii Sporturilor, lucrau trei angajaţi Ecosal, doi cu mături şi lopeţi, iar unul cu buldoexcavatorul. Ulterior, în zonă a mai ajuns o remorcă, pentru a ridica gunoiul.

Citit 2138 ori Ultima modificare Joi, 12 Martie 2015 17:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.