Câţi bani a alocat Consiliul Local pentru reparaţii în şcoli

Câţi bani a alocat Consiliul Local pentru reparaţii în şcoli
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Local a prevăzut, pentru acest an, 2.530.000 de lei pentru lucrări de reparaţii la 25 de unităţi şcolare din municipiul Galaţi. Cei mai mulţi bani sunt direcţionaţi către Colegiul Naţional „Costache Negri” (450.000 de lei), pentru lucrări de reparaţii la sala de sport şi la alte şapte săli de curs, dar şi către Colegiul Tehnic „Traian Vuia” (400.000 de lei) şi Colegiul Naţional „Mihail Kogălniceanu” (350.000 de lei) - pentru reparaţii la sălile de sport ale unităţilor de învăţământ.

În ceea ce priveşte lucrările de investiţii pentru anul 2015, au fost alocate sumele necesare finalizării lucrărilor la şarpante, platforma betonată de la Grădiniţa "Motanul Încălţat", dar şi contorizarea căminelor Colegiului Tehnic "Aurel Vlaicu". De asemenea, în acest an au fost alocate sume pentru realizarea de centrale termice la Liceul Teoretic "Dunărea", Şcoala Gimnazială Nr. 13, Grădiniţa Nr. 26 şi continuarea lucrărilor la Campusul Şcolar "Al. I. Cuza", a informat Diamanta Bulai, inspector şcolar general adjunct.

"Evident că întotdeauna, în ceea ce priveşte infrastructura educaţională, niciodată nu sunt suficiente fonduri. În acest an, având în vedere că bugetul Primăriei este diminuat cu 20 la sută şi alocările bugetare au fost, evident, reduse, nu întotdeauna sumele acoperă necesităţile. Dar, în mare, există o preocupare la nivelul municipiului pentru alocarea de sume necesare dezvoltării infrastructurii educaţionale", a afirmat reprezentantul ISJ, în şedinţa Comisiei de Dialog Social.

Citit 1553 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Aprilie 2015 18:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.