Aşteaptă validarea/ Eugen Durbacă va candida la Primăria Galaţi

Aşteaptă validarea/ Eugen Durbacă va candida la Primăria Galaţi
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

Senatorul Eugen Durbacă este candidatul ALDE la Primăria municipiului Galaţi. Anunţul a fost făcut ieri, la insistenţele presei, după ce consilierul local Cristian Dima a declarat că nu va mai candida, din cauza problemelor legate de incompatibilitate pe care i le-a descoperit Agenţia Naţională de Integritate, probleme pe care le-a catalogat drept "stupizenie".

Durbacă a ocolit mult răspunsul la întrebarea dacă va candida la Primărie, dar în cele din urmă a spus: "Eu vă spun, da, candidez! Într-adevăr, am un procent bun, ar fi păcat de Dumnezeu! Noi parcurgem nişte etape care trebuie respectate din punct de vedere politic".

"Nu am validat încă, în Biroul Teritorial Politic, candidaţii. Dar aşa cum am sondat, este cel mai bine cotat membru ALDE Galaţi şi poziţia pe care o deţine în preferinţele electoratului nu cred că ne poate pune pe noi, ceilalţi membri, într-o altă postură decât să-i solicităm candidatura. Mai ales că experienţa pe care o are îl recomandă", a declarat Cristian Dima.

Validarea este programată săptămâna viitoare, iar pe 26 aprilie va fi lansarea candidaţilor ALDE, la Sala Sporturilor, eveniment la care este aşteptat şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Citit 3429 ori Ultima modificare Vineri, 01 Aprilie 2016 18:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.