Angajații din Sănătate îşi continuă protestele

Angajații din Sănătate îşi continuă protestele
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Joi, 6 iulie, Federația "Solidaritatea Sanitară" va picheta din nou unitățile sanitare din țară. Sindicaliştii sunt nemulțumiţi de indiferența Guvernului de a negocia și de a rezolva revendicările care privesc toate categoriile de angajați din sănătatea publică, așa că au decis să își continue protestul în curtea spitalelor. Protestul de joi va avea loc între orele 12,00 şi 12,30 şi se va desfăşura fără întreruperea activităților.

Protestul va fi urmat de alte două, aflate deja în desfășurare. Astfel, nu mai puţin de 1.373 de medici şi-au anunţat intenția de a renunţa la contractele individuale de muncă aferente gărzilor suplimentare, iar 6.386 de salariați din sistem şi-au exprimat intenţia de a renunța la lucrul în ture și în zilele libere sau de sărbători legale. În plus, "Solidaritatea Sanitară" va organiza un nou miting în Piața Victoriei, pe 12 iulie.

Salariaţii din Sănătate doresc modificarea ordonanței de urgență adoptate săptămâna trecută, în sensul aplicării în integralitate a actualei legi a salarizării pentru toți angajații și acordarea creșterilor salariale prevăzute în noua lege.

Citit 2996 ori Ultima modificare Joi, 06 Iulie 2023 06:29

1 comentariu

  • postat de Iancu Jianul
    Sâmbătă, 29 Iulie 2023 20:31
    5.13.200.***
    Eu as proce altfel... cei care nu au procese de marpraxis mai mult de 1 pe an.... au stelute de la pacienti...7+ DA... Cei sub indiferent de vechime... eu i-as subclasa ca asistenti iar infirmierii ca brancardieri! NU ESTI COMPETENT SI OMORI OAMENI SAU CERI SPAGI.. TE DUCI UNDE MERITI! Prima vreau s
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.