Durata adeverinței înlocuitoare a cardului de sănătate, prelungită

Durata adeverinței înlocuitoare a cardului de sănătate, prelungită
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Directorul general al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Galați, dr. Ciprian Groza, a transmis, printr-un comunicat de presă, că în data de 26 martie 2024 a fost publicat în Monitorul Oficial Ordinul nr. 335/2024 al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, prin care se modifică valabilitatea adeverinței de înlocuire a cardului duplicat. Astfel, adeverința este valabilă până la data emiterii cardului duplicat, iar data de emitere a cardului este data la care documentul ajunge la titular, fie prin intermediul serviciilor poștale, fie prin casele de asigurări. Până la publicarea acestui ordin, adeverința înlocuitoare avea o valabilitate de numai trei luni, aceasta fiind prelungită până când posesorul cardului primea documentul.

Citit 5153 ori Ultima modificare Joi, 28 Martie 2024 09:49

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro