Cabinet medical în sala de sport din Bălășești

Cabinet medical în sala de sport din Bălășești
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

De la Bălășești ne-a parvenit informaţia că s-a obținut, la începutul lunii, certificatul de conformitate pentru funcționarea unui cabinet de medicină școlară, într-un spațiu al singurei săli de sport din comună, aflat în administrarea primăriei, ne-a comunicat viceprimarul Costel Tașcă.

Obținerea avizului Direcției de Sănătate Publică Galați încheie o perioadă de mai bine de jumătate de an de demersuri ale Primăriei Bălășești, formulate către Inspectoratul Școlar Județean Galați și conducerea Școlii Gimnaziale Nr. 1 Bălășești, pentru atribuirea unui spațiu în care să funcționeze acest cabinet medical.

Directoarea școlii, prof. Maria Tașcă, ne-a explicat că nu se poate întreprinde nimic nou în școală până când nu se va rezolva problema funcționării, în spațiul ce cuprinde sălile de clasă și vestiarele, a unor grupuri sanitare care să îndeplinească toate condițiile impuse de legile în vigoare. În prezent, copiii folosesc grupurile sanitare exterioare ale școlii, până se va termina construcția altora în interior, proiect aflat în derulare.

Citit 1301 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:16

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro