La Barcea s-a deschis târgul de vineri

La Barcea s-a deschis târgul de vineri
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

De la 1 martie, la Barcea are loc în fiecare zi de vineri, de la ora 7.00, un târg care facilitează întâlnirea consumatorilor cu producătorii, contribuind astfel la o mai mare diversitate în aprovizionarea locuitorilor comunei. Pentru acest târg, primăria din Barcea a pus la dispoziție o zonă din piața acoperită, oferindu-le gratuit vânzătorilor, pentru început, posibilitatea de a se conecta la rețeaua electrică.

Până acum, la târg au venit producători și distribuitori locali sau din alte comune, cu o gamă diversă de brânzeturi, flori, fructe, legume, produse alimentare.

"Încercăm să facem din târgul local unul la fel de cunoscut precum cele din Tudor Vladimirescu, Pechea şi Cuca. La târg se găsesc produse bio, produse de panificație, dulciuri, conserve, îmbrăcăminte, dar și produse tradiționale săteşti", ne-a declarat primarul Constantin Zamfir.

Citit 2511 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:13

1 comentariu

  • postat de Prof.Dr .Mihai Moraru
    Marți, 23 Aprilie 2024 02:07
    86.120.239.***
    Foarte utile informații,ar fi bine daca s-ar face unele precizări privind preturile practicate,in acest fel crescând cu siguranță numărul atât al ofertanților cât și al clientilor,lucru benefic pentru ambele categorii de participanți la târg...Felicitari edililor locali pentru frumoasa initiativa!!!
    0
    2

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro