Drumuri modernizate de 29 de milioane de lei, la Șendreni

Drumuri modernizate de 29 de milioane de lei, la Șendreni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Proiectul de modernizare a rețelei de drumuri de interes local din comuna Șendreni se află la un pas de finalizare.

În valoare de 11 milioane de lei, investiţia finanţată prin Programul "Anghel Saligny" s-a reluat recent, după o întrerupere determinată de condițiile meteorologice nefavorabile. Conform proiectului, sunt incluse în programul de asfaltare următoarele străzi: Crizantemelor și Primăverii, în satul Movileni; Mărului, în satul Șerbeștii Vechi; Castanului, Locuințelor, Albatrosului, Egretei, Lebedei, Pescăruș, Gării, Răsăritului, Nucului, Dafinului, Brândușei, Ferma Veche, Zorilor, Pelinului, Romaniței, Socului și Busuiocului, în satul Șendreni. "S-au terminat de asfaltat străzile din Movileni și Șerbeștii Vechi, iar la Șendreni au rămas de executat lucrări pe o lungime de sub un kilometru", ne-a declarat primărița comunei, Zamfira Burlacu.

La Şendreni se mai află în derulare un proiect de modernizare  de drumuri, finanțat de la bugetul local, în valoare de peste 18 milioane de lei. Lucrările pe cei 8,5 kilometri au ca termen-limită luna aprilie 2026, stadiul actual al execuției fiind de circa 75 la sută.

În ambele investiţii s-au executat lucrări de asfaltare, construcție de rigole cu rol de drenaj pentru apele pluviale, instalarea de semne de circulație etc.

Citit 539 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro