Drumuri modernizate de 11 milioane de lei, la Târgu Bujor

Drumuri modernizate de 11 milioane de lei, la Târgu Bujor
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În zilele următoare se va atribui licitația pentru execuția proiectului de modernizare a drumurilor de interes local din orașul Târgu Bujor. Se va asfalta, în două etape, un total de peste 15 kilometri de drumuri, în valoare de 27 milioane de lei, prin Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny". Prima etapă va acoperi 5,5 km de străzi din orașul Târgu Bujor şi satele Moscu şi Umbrărești, valoarea acestei finanțări fiind de 11 milioane de lei.

"Proiectul a fost scos la licitație pentru prima oară la sfârșitul anului trecut, dar nicio firmă nu a obţinut atunci dreptul de a executa lucrarea", ne-a declarat primarul Ion Andone.

Dintre proiectele care se desfăşoară acum la Târgu Bujor le mai menționăm pe cele de cadastru general, planul de urbanism general, registrul spațiilor verzi şi nomenclatorul stradal. Pentru realizarea unei rețele de canalizare în satul Moscu a fost depus dosarul pentru finanțare.

Citit 2639 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 06:13

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro