Circul Safari – astăzi, ultima reprezentaţie în Galaţi

Circul Safari – astăzi, ultima reprezentaţie în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai puţin de 16 artişti de circ din toată lumea şi 70 de animale exotice dresate - de la tarantule de numai 5 grame şi până la elefanţi de 5 tone, tigri, şerpi de toate neamurile, crocodili, ponei, tauri, cămile, cai şi câini - vă aşteaptă, în această seară, pentru o ultimă reprezentaţie sub cupola circului.

Deşi duminică ar fi trebuit să fie ultimul spectacol, la cererea publicului, artiştii au decis să mai rămână încă două zile în Galaţi, pe platforma Sălii Sporturilor.

Dacă nu sunteţi sensibili la modul în care sunt tratate animalele într-un circ, dacă nu aţi fost niciodată în cortul uriaş sau dacă aveţi copii dornici să descopere această fascinantă lume, atunci grăbiţi-vă să prindeţi spectacolul de marţi seară, care începe la ora 20.00.

Manej

„Oameni ai planetei”, aşa se consideră artiştii originari din Italia, Ungaria, Croaţia şi Israel care îşi petrec viaţa pe drumuri, în rulote, şi seară de seară recrează magia şi atmosfera unică a unui spectacol de circ. Duc o viaţă periculoasă şi zâmbesc chiar şi atunci când au sufletul trist. Deformaţie profesională!

Deşi poate nu pare aşa, dresorii spun că îşi consideră şi tratează animalele ca pe nişte prieteni. Numerele de dresură se împletesc cu cele de acrobaţie, jonglerie şi momentele pline de haz ale clovnului Tommy. Prezentatorul spectacolului este actorul Constantin Dimitriu, un actor român care a renunţat la teatru pentru circ.

Jennifer şi mama

Când te naşti sub steaua circului, atunci destinul tău e legat pentru totdeauna de manej, turnee şi spectacole. O continuă nestatornicie!

Printre artiştii care vă vor cuceri cu numere riscante şi pline de graţie în acelaşi timp se află şi unguroaica Jennifer Németh, pe care aţi avut ocazia să o mai vedeţi, tot la circ, în 2008, când era cea mai tânără vedetă a Circului Eurostar Safari. Tânăra artistă a intrat prima dată în manej când avea numai 2 ani şi visul ei este să devină acrobată a aerului, aşa cum a fost şi este mama ei, Gina Krai.

Dacă v-am convins că merită să mergeţi la spectacol, atunci nu mai staţi pe gânduri. Arena circului vă aşteaptă! 

Foto: Cornel Gingăraşu

Citit 2255 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.