Apaterm va fi nevoită să închidă căldura!

Apaterm va fi nevoită să închidă căldura!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Blocurile cu mari datorii vor fi afectate * „Nu mai pot!”, spune directorul Cubasa (FOTO), cu 1.900 miliarde de lei vechi de încasat * Chiar şi Primăria mai datorează bani din subvenţie *

„Buba” datoriilor „istorice” la căldură şi apă caldă s-a copt la Galaţi şi se va sparge curând! Sărbătorile vor aduce frigul de afară în casele rău-platnicilor, dar şi ale vecinilor lor bun-platnici!

„Avem de încasat de la populaţie datorii de până la 1.900 miliarde” de lei vechi!, ne-a declarat directorul general de la SC Apaterm SA, George Cubasa. Sunt asociaţii de proprietari care au chiar peste două milioane de lei datorii pentru serviciile furnizate.

„Nu mai pot! Eu am fost împotriva debranşărilor şi a măsurilor dure, pentru că pierd şi eu dacă nu furnizez agentul termic. Dar acum nu mai pot, s-a adunat prea mult! Am spus-o de mult”, am mai aflat de la directorul Cubasa.

Astfel, Apaterm a anunţat deja în scris asociaţiile de proprietari cu mari datorii că le va întrerupe furnizarea căldurii înainte de Crăciun şi că apa caldă va fi furnizată alternativ cu cea rece. Şi Primăria are datorii importante la Apaterm, la subvenţia preţului gigacaloriei, ne-a mai informat directorul.

Situaţia trenează de multă vreme, dar este lesne de priceput că nicio administraţie locală nu ia măsuri nepopulare în timpul campaniilor electorale, fie ele generale, europarlamentare sau prezidenţiale. Ori, acum a trecut competiţia politică şi ne confruntăm cu evidenţa crudă: cum se spune popular, a ajuns funia la par!

Vin sărbătorile, iată, cu frig în case, căci, pe lângă rău-platnici, victime ale crizei continui din România, vor tremura şi unii buni platnici, care locuiesc în aceleaşi blocuri cu cei care nu pot sau nu vor să-şi plătească de ani buni datoriile la întreţinere.

Citit 2480 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.