Andra l-a primit cadou pe Florin Piersic
Foto: Libertatea

Andra l-a primit cadou pe Florin Piersic
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Cunoscuta cântăreață Andra le-a oferit fanilor din Cluj cel mai frumos cadou de Ziua Națională a României, un concert de folclor și trăire românească. Artista a reuşit să adune nu mai puţin de 10.000 de oameni la Sala Polivalentă.

Mai mult, Cătălin Măruță, soţul Andrei, a reușit să-l aducă pe scenă, fără ca soția lui să ştie, pe maestrul Florin Piersic, pe care l-a întâlnit în avionul București - Cluj. Sosit pe scenă, Mărgelatu' a fost ovaționat de public, iar Andra, uluită, abia și-a mai găsit cuvintele.

"Nici Andra nu știe, nici frații noștri Vitalie și Vasile Advahov. Am plecat de la emisiune, iar în avion m-am întâlnit cu o legendă. Iar legenda mi-a zis: «Măruță, cântă Andra la mine acasă? 10.000 de oameni aici, la Polivalentă? Vreau să vin să spun La mulți ani, România!» Nimeni altul decât Floooriiiiiin Piersiiiiiiic!", a fost introducerea făcută de Cătălin Măruță.

Florin Piersic a cucerit publicul în cele câteva minute cât a fost prezent pe scenă. "Copii, vreau să vă spun atât: nu-mi vine să cred, eram în avion, veneam de la București, unde am avut spectacol, și Măruță îmi spune… Măruță și cu asta mică sunt finii mei, eu i-am cununat. Am venit cu mult drag, m-am gândit să viu, să nu viu, dar cum să nu viu dacă mă întâlnesc cu vecinii mei, prietenii mei, clujenii mei?", a spus Florin Piersic.

"No, acuma mai pot să cânt cu emoțiile astea? Cea mai mare bucurie, cel mai frumos cadou l-am primit acum. Nu mai vreau nimic de Crăciun, Cătălin. Mi l-ai adus pe Florin Piersic, nu-mi mai trebuie nimic", a fost reacția Andrei, care, după intonarea Imnului pe Arena Națională, a devenit iar virală cu momentul de la Cluj.

La concertul de la Cluj, alături de Andra au mai urcat pe scenă Mioara Velicu, Sava Negrean Brudașcu, Maria Dragomiroiu, Zdob și Zdub etc. Andra va susține acest concert și la București, la Sala Palatului, pe 24 aprilie 2024.

Citit 1601 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Decembrie 2023 13:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.