A 20-a ediţie "Te cunosc de undeva"

A 20-a ediţie "Te cunosc de undeva"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Emisiunea "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, considerată a fi cel mai mare show al transformărilor, a ajuns la sezonul cu numărul 20

Producătorii noii ediții promit surprize și apariții spectaculoase, iar concurenții se pregătesc intens pentru a se ridica la înălțimea așteptărilor. Așa cum și-au obișnuit spectatorii, producătorii emisiunii promit și pentru această ediție concurenți de excepție, care se vor lupta pentru marele premiu de 15.000 de euro.

Filmările pentru noul sezon "Te cunosc de undeva" sunt deja în toi, iar producătorii au pregătit multe surprize pentru telespectatori. Ca în fiecare an, echipele concurente vor trece prin transformări incredibile și vor interpreta diverse genuri muzicale.

Sezonul cu numărul 20 al emisiunii aduce pe scenă opt echipe, iar telespectatorii vor fi martorii unor transformări spectaculoase. Așa cum ne-am obișnuit deja, gazdele emisiunii de divertisment vor fi Alina Pușcaș și Pepe. Iată care sunt cei 16 concurenți pregătiți pentru cele mai mari provocări: Emi și Cuza de la Noaptea Târziu, câștigători a două sezoane, Florin Ristei și Ilona Brezoianu, Shift și Connect-R, Romică Țociu și Paula Chirilă, Jo și Liviu Teodorescu, Zarug și Eliza Natanticu, Bella Santiago și Barbara Mandinga, Dima Trofim și Alexia Țalavutis.

Juriu de nota 10

Juriul va fi format din cinci membri, după ce în sezonul trecut Mihai Petre s-a alăturat lui Cristi Iacob și lui Aurelian Temișan, Andreei Bălan și Ozanei Barabancea.

Alina Pușcaș este gazda acestei emisiuni încă din anul 2012. În primele 16 sezoane, Cosmin Seleși i-a fost alături, însă acesta şi-a încheiat colaborarea cu trustul, după nouă ani. Din sezonul 17, Alina Pușcaș prezintă emisiunea împreună cu Pepe. Artistul a fost concurent vreme de câțiva ani și a făcut parte chiar și din juriul emisiunii.

"Sunt încântat de propunerea postului și vin cu un avantaj: cunosc foarte bine acest proiect! De-a lungul timpului, am trecut prin toate ipostazele, de la concurent la invitat special, jurat, acum prezentator, doar regizor mai lipsește să fiu! Vin la platou ca acasă și asta e cel mai important pentru mine. După 16 sezoane, publicul știe foarte bine care este atmosfera din platou - joacă și distracție, de când intrăm pe uşă dimineața și până seara, când ne revedem la machiaj pentru a «reconstitui» personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiți deja cât se chinuie fiecare concurent la repetițiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală", a declarat Pepe, când a primit propunerea de a prezenta emisiunea.

Citit 1232 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Ianuarie 2024 13:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.