PAMFLET / Aviasan, o afacere concertată de Durbacă, Toader şi Ciucă

PAMFLET / Aviasan, o afacere concertată de Durbacă, Toader şi Ciucă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Celebra arie "La donna imobiliare" va răsuna peste scurtă vreme lângă localitatea Vânători, unde trei terenori vor ţine un super-spectacol


Cei trei terenori, Durbacă, Toader şi Ciucă, concert extraordinar în memoria AVIASAN

Extravilanul comunei Vânători va fi în această toamnă scena unui concert senzaţional, aşteptat cu sufletul la gură de toţi iubitorii de opere de calitate. Cunoscuţii terenori Eugen Durbacă, Mircea Toader şi Bogdan Ciucă au anunţat că vor susţine un spectacol memorabil, ale cărui încasări vor fi folosite pentru recuperarea prejudiciului rezultat de pe urma Afacerii Aviasan. "Eu, personal, voi cânta o arie de câteva zeci de hectare. Aşa cum bănuiţi, aria se numeşte «O, sol e mio» şi slăveşte proprietatea asupra teritoriilor pierdute prin tot felul de mijloace avocăţeşti", a declarat Eugen Durbacă. Colegul său, Bogdan Ciucă, pregăteşte şi el câteva arii importante. "Aşa cum mă ştiţi, eu sunt un învingător, deci voi cânta «Vincero», colegii mei urmând să îmi ţină isonul. Nu spun mai multe, dar sigur voi cânta şi «La Donna Imobiliare». Ca să fie un spectacol reuşit, e nevoie să nu falsăm, să cântăm toţi pe o singură voce", a comentat şi Bogdan Ciucă. În schimb, Mircea Toader a preferat să nu divulge prea mult din conţinutul spectacolului. "Sper să adunăm peste o sută de mii de oameni la concert. Locul este foarte bun, avem la dispoziţie peste 40 de hectare", a completat Toader. Organizatorii susţin că la concert ar putea veni chiar şi un al patrulea terenor, Mihail Boldea. Prezenţa lui este incertă, totuşi, deoarece, momentan, este reţinut. Cu diverse probleme.

Primarul intră în show-biz / S-a apucat de Stan Up Comedy

Primarul Marius Stan o ţine într-o comedie. După ce a stârnit zâmbete în campania electorală cu promisiuni de genul primărie nouă, stadion nou şi tunel pe sub Dunăre, primarul a început un turneu prin toate cartierele oraşului cu un spectacol de "Stan Up Comedy". "Secretul lui în calitate de comic este că nu are nici măcar o grimasă când face poante. Vorbeşte atât de serios pe scenă despre proiectele lui, de zici că e convins de ce spune. Iar spectatorii se prăpădesc de râs", susţine promotorul lui Stan, Mihai Costache, despre care gurile rele afirmă că ar fi în spatele multora dintre textele prezentate pe scenă. "Unul dintre cele mai tari numere de Stan Up Comedy este cel despre noul stadion. Când începe să povestească despre tribune cu zeci de mii de locuri, cu echipă de fotbal în Champions League, spectatorii sunt pe jos de râs. Sigur, mai există şi public pretenţios, care nu râde la orice glumă. Însă, în astfel de situaţii, Stan o scoate pe aia cu tunelul pe sub Dunăre. La gluma asta chiar nu rezistă nimeni, toată lumea se ţine cu mâinile de burtă. Le trosnesc fălcile de râs, nu alta", mai spune Costache.

Pâslaru apelează la lecitină ca să îşi amintească de ultimul salariu plătit la TVG

Deşi susţine că are o memorie excelentă, Florin Pâslaru a fost încuiat de un prieten de şpriţ când a fost întrebat despre ultima dată când a plătit un salariu la TVG. "Trebuie să iau lecitină. Mă crezi că nu îmi amintesc? Bă, da' nu îmi amintesc nici măcar anul, nu doar luna. Şi doar am o memorie bună. Deci sigur nu erau leii noi pe atunci, şi nici euro nu apăruse încă. Parcă eram la putere, Iliescu era preşedinte... Sau era Constantinescu? Să fi fost 2001, hmm, nu ştiu sigur, parcă în mileniul ăsta nu am dat nicio leafă. Deci să fi fost prin '98, '99...", a spus Pâslaru, după care a pus repede mâna pe un telefon şi a sunat un angajat. "Ia, zi, bă, când ţi-am dat eu ultima dată salariu?", a întrebat Păslaru în telefon. Apoi, timp de un sfert de oră, Pâslaru a stat cu telefonul la ureche şi nu a mai spus nimic, ascultând înjurături. "Da, după reacţie, ăstuia nu i-am dat niciodată vreun ban. Nu sunt sigur, dar cred că lucrează la mine din 2000", a spus Pâslaru după ce a închis telefonul.

Justiţie divină: un BMW a ars în faţa Bibliotecii "V.A. Urechia"

O maşină marca BMW a luat foc din senin în urmă cu câteva zile, în faţa Bibliotecii "V.A. Urechia", pompierii nereuşind nici până la această oră să stabilească ce anume a provocat incendiul. Anchetatorii au exclus absolut toate variantele. "Nu a fost nici un foc pus intenţionat, nici accident, nici măcar vreo defecţiune la motor sau altceva. Pur şi simplu nu există nicio explicaţie", a spus unul dintre pompierii care au anchetat cazul. Câţiva dintre clienţii Bibliotecii "V.A. Urechia" au confirmat faptul că maşina a luat foc din senin. "Nu era pornită, nu era nimeni în apropiere. Este, după părerea mea, un caz clar de justiţie divină. Eu bănuiesc că Dumnezeu Însuşi a dat foc maşinii, încercând să transmită cocalarilor posesori de BMW să nu se mai apropie de bibliotecă", a declarat un cititor de la "V.A. Urechia". Culmea e că, susţin martorii, proprietarul BMW-ului nici măcar nu venise la bibliotecă, ci oprise să îşi cumpere ţigări la bucată de la un chioşc din apropiere.

Badea Ion rămâne antrenor la Oţelul: "Încă nu am ajuns pe loc retrogradabil"

În ciuda faptului că a reuşit să scoată un punct nesperat contra echipei Gaz Metan Mediaş, Badea Ion a fost reconfirmat în funcţia de antrenor al Oţelului Galaţi. "Încă avem încredere în el. Punctul câştigat cu Gazul a fost, sperăm noi, doar un accident. Sperăm ca echipa să îşi revină din şocul acestui succes şi să revină la forma de cu o etapă înainte, când am luat 7-2 de la CFR Cluj. Cu multă muncă şi cu pasiune sunt convins că putem face din nou un rezultat mare la Năvodari, cum ar fi să luăm minimum 7-0", a spus directorul Narcis Răducan. Acesta susţine că i-a dat lui Badea un ultimatum: patru înfrângeri la scor în următoarele patru etape, altfel antrenorul îşi face bagajele. "Încă nu intrăm în panică, campionatul e încă la început, avem tot timpul să ajungem pe locurile retrogradabile. Dacă Badea nu îşi face treaba vom aduce alt antrenor, capabil să ne ducă în B", a mai spus Răducan.

Propunere legislativă / Politicienii vor avea dreptul doar la şpăgi de peste un milion de euro

Senatorul Eugen Durbacă a iniţiat un proiect de lege prin care politicienii să fie obligaţi să nu mai ia şpăgi sub un milion de euro. "Era jenant. Tot felul de fripturişti, de neaveniţi, luau şpăgi de zece, o sută de mii de euro şi stricau piaţa. Nu, tată. Dacă iei şpagă, o faci cu stil. De la un milion în sus", a spus Durbacă. Proiectul iniţiat de conservatorul gălăţean prevede pedepse grele pentru cei care vor încălca această lege: cei prinşi nu vor mai avea dreptul să ia şpagă zece ani.

Locuitorii din Izvoarele recunosc: "Nu a fost niciun cutremur, doar am vrut să-l cunoaştem pe Viorel Ştefan"

Locuitorii din Izvoarele recunosc în premieră că localitatea lor nu a fost lovită de cutremure. "Pur şi simplu a fost o schemă să vină ca să îl cunoaştem pe Viorel Ştefan. Dacă nu prezentam o situaţie gravă, nu venea. Aşa că am minţit. Dar măcar ne-am atins scopul", a spus un locuitor din Izvoarele.

Fostul primar, Dumitru Nicolae, dat dispărut: "L-am căutat în toate autobuzele"

Fostul primar al Galaţiului a fost dat dispărut de câteva zile, după ce vecinii acestuia au reclamat faptul că nu a mai fost văzut de marţi. "L-am căutat în toate autobuzele, nu era nicăieri. Niciun pensionar nu l-a văzut. L-am căutat şi în Parcul Ţiglina la şahişti, dar tot nu i-am dat de urmă", a declarat un vecin al fostului primar. Poliţiştii se tem de ce e mai rău şi au început căutările şi prin sediul primăriei.

Universitatea "Dunărea de Jos" a închis studioul TV: "Din obişnuinţă, studentele începeau să se dezbrace"

Conducerea Universităţii "Dunărea de Jos" a decis să închidă studioul Student TV pe motiv că imediat ce începeau să fie filmate, multe dintre studente se dezbrăcau. "Pur şi simplu nu a mers. Era un gest reflex din partea anumitor studente, un gest de care nu am reuşit să le dezvăţăm",a  declarat rectorul Iulian Bârsan.

Soluţii alternative la criza căldurii / Marius Stan s-a interesat de încălzirea globală

Primarul Marius Stan a cerut cercetătorilor care se ocupă de problema încălzirii globale un raport privind evoluţia acestui fenomen. "Este, din câte se pare, singura variantă ca să avem căldură la iarnă. Dacă nu se mai ţine încălzirea globală e posibil să îngheţăm anul acesta în apartamente", a spus Marius Stan.

Bacalbaşa a intrat în depresie: "Chiar e nevoie de inundaţii şi cutremure ca să apar la TV?"

Preşedintele CJ, Nicolae Bacalbaşa este pur şi simplu dărâmat psihic de câteva zile din cauză că nu a mai apărut pe niciun canal de televiziune. "Chiar nu se mai poate aşa ceva. E nevoie de inundaţii devastatoare, de cutremure zilnice, ca să mă bage şi pe mine presa în seamă? Au trecut deja două săptămâni de când am fost invitat ultima oară într-un platou de televiziune. Şi, zic eu, am avut o prestaţie foarte bună. Am vorbit despre morţi, despre dezastre naturale, despre vijelii, despre natură dezlănţuită, tot tacâmul. Le-a plăcut mult editorilor şi mi-au zis că mă mai cheamă", a spus Bacalbaşa. Acesta bănuieşte, însă, că editorii aşteaptă ca judeţul Galaţi să explodeze ca să îl bage pe el din nou în direct.

Funcţionarii abia aşteaptă să se schimbe ora: "Sperăm să se facă doar de 50 de minute"

Funcţionarii din Galaţi care lucrează la ghişeele de relaţii cu publicul aşteaptă cu nerăbdare să se schimbe ora ca să muncească mai puţin. "Am înţeles că acum, prin toamnă, urmează să se schimbe ora. Am vrea să se facă de vreo 45-50 de minute, ca să stăm mai puţin la serviciu", a declarat tanti Valerica, de la Ghişeul 6 din Primărie. Pe de altă parte, unii funcţionari doresc păstrarea actualului format al orei, pentru că într-o oră de 50 de minute nu şi-ar mai putea bate propriile recorduri la Solitaire.

Bubuituri puternice joi seară la Galaţi / Consilierii locali au profitat de şedinţă şi au dat şi trei tunuri

Panică la Galaţi joi seară după ce în centru s-au auzit trei bubuituri puternice într-un interval de câteva minute. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă nu a intervenit, întrucât misterul a fost elucitat foarte repede. Consilierii locali au avut şedinţă şi au profitat de întâlnire şi au dat şi trei tunuri chiar în timpul discuţiilor. "Aşa se întâmplă când se întâlnesc. Pur şi simplu nu se pot abţine", a comentat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mihai Costache.

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 2443 ori Ultima modificare Vineri, 25 Octombrie 2013 12:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.