Cum poţi beneficia de un consult stomatologic GRATUIT

Cum poţi beneficia de un consult stomatologic GRATUIT
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Până la sfârşitul anului, gălăţenii se pot programa pentru a beneficia de un control stomatologic gratuit la unul dintre cabinetele de medicină dentară înscrise în campania de educare cu privire la igiena orală “Zâmbeşte România”. În unele cazuri, medicii oferă şi detartraje gratuite.

Personale interesate trebuie să intre pe website-ul www.zambesteromania.ro. La secţiunea "Consultaţii stomatologice gratuite" trebuie ales judeţul şi oraşul dorit. Aici vor fi afişate datele de contact ale cabinetului şi un indicator care arată dacă respectivul cabinet oferă şi detartraje gratuite, iar programarea se face simplu printr-un telefon direct la cabinet.

În urma unor astfel de vizite, medicii dentişti pot semnala care sunt urgenţele şi priorităţile în tratamentul dentar, pot explica copiilor care e tehnica de periaj corectă, pot sfătui orice persoană în alegerea periuţei şi a pastei de dinţi potrivite; de asemenea, medicii dentişti pot face recomandări în privinţa alimentaţiei pentru menţinerea unei danturi sănătoase.

80 de medici stomatologi din judeţul Galaţi s-au înscris până în prezent în Campania "Zâmbeşte România". 73 dintre cabinete sunt în municipiul Galaţi, cinci în Tecuci şi câte unul în Tuluceşti şi Vânători.

Citeşte şi:

Peste 400 de medici, sancţionaţi şi avertizaţi de CJAS Galaţi

Citit 3074 ori Ultima modificare Vineri, 16 Mai 2014 16:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.