Strângere de FONDURI pentru 15 COPII DEFAVORIZAŢI

Strângere de FONDURI pentru 15 COPII DEFAVORIZAŢI
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Părinţii interesaţi să-şi dezvolte abilităţile de comunicare cu cei mici sunt aşteptaţi, în acest weekend, la Biblioteca Franceză "Eugène Ionesco", la o conferinţă susţinută de expertul în comunicare Ane-Mary Ormenişan. Intrarea pentru cele două zile de conferinţă costă 150 de lei, bani care merg la organizatorii evenimentului, Asociaţia Egosano.

"Din fondurile strânse, vom organiza zece întâlniri, în cadrul cărora mai mulţi psihologi voluntari le vor vorbi celor 15 copii care frecventează Centrul de zi de la Biserica "Sf. Antonie cel Mare". Aceşti copii provin din familii cu venituri mici, iar riscul de absenteism, repetenţie sau chiar abandon şcolar este mai crescut în rândul lor. Prin programele psiho-educaţionale pe care le vom desfăşura vrem să prevenim tocmai aceste pericole. Restul banilor vor fi cheltuiţi pentru a le cumpăra acestor copii cadouri de Crăciun", ne-a explicat Alina Chercea Cloşca, preşedintele Egosano.

Întâlnirea se va desfăşura sâmbătă, între orele 10,00 şi 17,00, şi duminică, între 9,00 şi 12,00. Dacă doriţi să aflaţi mai multe amănunte şi să vă înscrieţi la eveniment puteţi suna direct la Asociaţia Egosano, la numărul de telefon 0744.323.469.

Citit 632 ori Ultima modificare Miercuri, 15 Octombrie 2014 23:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.