Responsabilitate pasată: Inventarierea LOCURILOR DE PARCARE, făcută de asociaţii

Responsabilitate pasată: Inventarierea LOCURILOR DE PARCARE, făcută de asociaţii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Societatea Gospodărire Urbană a cerut ajutorul asociaţiilor de proprietari pentru inventarierea locurilor de parcare din zonele de reşedinţă. Potrivit directorului societăţii, Eduard Grosu, măsura a fost luată pentru că Gospodărire Urbană nu are numărul necesar de angajaţi pentru a face inventarierea.

"Am luat lista asociaţiilor de proprietari din municipiu şi am întocmit o adresă către fiecare asociaţie în parte, să ne transmită locurile de parcare din jurul asociaţiei sau din jurul blocurilor care fac parte din asociaţia respectivă. Primind feedback scris de la ei, putem face hărţi. E un ajutor enorm. N-am avea altfel posibilitatea să verificăm atâtea asociaţii”, ne-a explicat directorul.

Reamintim că, la începutul acestui an, societatea Gospodărire Urbană a alcătuit un regulament al locurilor de parcare aferente blocurilor, numărul locurilor de parcare urmând a fi distribuite prin abonament, însă, până la aprobarea acestuia în Consiliul Local şi punerea sa în aplicare, trebuie să vedem mai întâi câte locuri de parcare de reşedinţă există în Galaţi.

Citeşte şi: PARCARE INTERZISĂ în Galaţi pentru microbuze începând cu 1 noiembrie

Citit 2763 ori Ultima modificare Luni, 03 Noiembrie 2014 20:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.