Au SPART oficiul poştal, dar au plecat cu mâinele goale
Foto: Foto Bogdan Codrescu

Au SPART oficiul poştal, dar au plecat cu mâinele goale
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii gălăţeni au fost alertaţi, miercuri dimineaţă, de angajaţii Oficiului Poştal din comuna Cuca, care constataseră că au fost călcaţi de hoţi. Totul s-a întâmplat marţi noapte, când niciunul dintre angajaţi nu era la muncă. Hoţii au avut însă ghinion, pentru că banii erau asiguraţi într-o casă de valori. „Au spart uşa, dar nu au luat nimic. Ei vizau banii, care erau închişi, însă, în casa de valori şi nu au reuşit să o spargă. În rest nu au luat nimic. Nu au fost interesaţi nici de hârtiile noastre, nici de alte bunuri care erau în oficiul poştal. Nici măcar felicitările nu i-au atras”, ne-a spus Nela Tudorache, factorul poştal din comuna Cuca.

Imediat ce s-a dat alarma, poliţiştii au ajuns la faţa locului şi au prelevat amprente. „În sediul oficiului poştal s-a intrat prin forţarea uşii. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea autorilor”, ne-a explicat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Mulţi dintre locuitorii comunei nici nu aflaseră că oficiul poştal fusese călcat de hoţi. „Eu am fost să îmi iau cuponul de pensie, dar nu mi l-au dat. O să vin altădată”, ne-a spus o bătrânică din comună.

Angajaţii oficiului poştal s-au bucurat că nu au rămas fără valorile din sediu, dar şi pentru că totul s-a întâmplat noaptea şi nu era nimeni la muncă. „Bine că nu era nimeni în sediu. Cine ştie ce ar fi ieşit”, mai spune Nela Tudorache.

Citeşte şi: Jaf la pontul lui Machena/ Tâlharii au NĂVĂLIT peste o familie cu DOI COPII de la care au furat 30.000 de euro

Citit 757 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Decembrie 2014 20:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.