CAMPANIE DE CRĂCIUN: Daruri pentru un necunoscut

CAMPANIE DE CRĂCIUN: Daruri pentru un necunoscut
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

"Daruri pentru necunoscuţi" este campania din pragul sărbătorilor de iarnă iniţiată de gălăţeanca Monica Drosu. "Ideea nu-mi aparţine. M-am inspirat din acţiunea "Gift for strangers" din Canada. Este al treilea an în care organizăm această campanie. Mi-a plăcut ideea, în primul rând pentru că face apel la latura noastră umană şi ne provoacă să dăm dovadă de altruism. Spre deosebire de alte cauze, care presupun să ajuţi pe cineva care are nevoie, această idee este una veselă, dar şi serioasă, în acelaşi timp. Ne provoacă să trecem peste neînţelegerile de zi cu zi, peste egoism, dăruind ceva unui necunoscut", ne-a spus Monica.

Paşii de urmat sunt foarte simpli: fiecare gălăţean care vrea să participe cumpără oricâte cadouri vrea şi îşi permite, iar până pe 20 decembrie trebuie să ajungă la Geenie Cafe (vizavi de Potcoava de Aur), unde va primi cartea de vizită cu mesajul „De la un străin la altul”, pe care să o ataşeze cadoului. "Participanţii ar trebui să se întrebe dacă le-ar face plăcere să primească ceea ce dăruiesc. Asta ar fi singura regulă", mai adaugă organizatoarea campaniei.

Sâmbătă, 20 decembrie, la ora 14,00, toate ajutoarele lui Moş Crăciun se întâlnesc la Potcoava şi vor împărţi cadourile trecătorilor.

Galaţiul este pe locul patru pe lista oraşelor din lume care găzduiesc evenimentul „Daruri pentru necunoscuţi”.

Citeşte şi: Cadouri pentru bătrâni şi copii, în luna decembrie

Citit 2156 ori Ultima modificare Luni, 15 Decembrie 2014 01:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.