APEL UMANITAR! David are nevoie de operaţie pentru a putea vedea

APEL UMANITAR! David are nevoie de operaţie pentru a putea vedea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

David Gabriel a venit pe lume în acest an, la începutul lunii iulie, alături de fratele său, Teodor Mihai, şi de sora sa, Rebeca Maria. La câteva luni de la naştere, mama celor trei copii a observat că David nu o urmărea cu privirea, aşa cum făceau Rebeca şi Mihai. De la Spitalul de Copii, părinţii au aflat că băiatul suferă de retinopatie de prematuritate, gradul V. Practic, retina de la ambii ochi ai bebeluşului este dezlipită complet. Pentru a-i salva măcar unul dintre ochi, părinţii l-au dus pe David în Belgia, unde a fost operat în urmă cu aproximativ o lună.

După operaţie, medicul a spus că ochiul stâng al băiatului nu va mai putea fi folosit niciodată, în vreme ce la ochiul drept există o şansă de a-şi păstra vederea. Un grup de medici americani va veni în 2015 la Roma, acolo unde părinţii speră să-l poată duce şi pe David. În funcţie de verdictul doctorilor, cei doi tineri soţi vor şti dacă trebuie să meargă în SUA, pentru o operaţie care va costa echivalentul a 40.000 de euro.

Îl puteţi ajuta pe micuţ donând orice sumă de bani în contul în lei, deschis la Banca Comercială Română, pe numele Zărnică David Gabriel, cu menţiunea "pentru acţiuni cu caracter umanitar": RO18RNCB0733143344470001.

Citeşte şi: APEL UMANITAR/ Ajută un copil să vadă!

Citit 845 ori Ultima modificare Duminică, 25 Iunie 2023 06:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.