Un gălăţean a fost ÎMPUŞCAT cu arma de vânătoare

Un gălăţean a fost ÎMPUŞCAT cu arma de vânătoare
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Plecat cu prietenii la o vânătoare de iepuri, un gălăţean a devenit el însuşi vânat! Incidentul a avut loc sâmbătă, 17 ianuarie, în apropierea Galaţiului, pe un fond de vânătoare al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din Galaţi. Din spusele martorilor, vânătorii îşi descărcau armele cu alice după partida de vânătoare, moment în care puşca unui bărbat în vârstă de 44 de ani s-a descărcat accidental, rănindu-l la ambele gambe pe un alt bărbat, în vârstă de 59 de ani. Tot martorii au spus că bărbatul rănit îi făcea celui care l-a împuşcat instructajul de tras cu arma.

"Pacientul a fost dus mai întâi la Spitalul Militar din Galaţi, probabil de către tovarăşii de vânătoare. De aici a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi. Din cauza rănilor, bărbatul pierduse o cantitate însemnată de sânge", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Galaţi. La Spitalul Judeţean, gălăţeanul a fost operat şi internat în secţia Ortopedie.

Întâmplarea este acum anchetată şi de poliţişti. "Facem cercetări pentru a stabili exact condiţiile în care a avut loc accidentul. Toţi participanţii la partida de vânătoare au fost testaţi iniţial cu etilotestul, iar rezultatele au arătat că nu consumaseră alcool. În cauză a fost întocmit şi un dosar penal pentru uz de armă fără drept", a declarat comisarul Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

Citeşte şi: Mai multe ARME DE FOC au fost aduse ILEGAL în ţară de un bărbat din judeţul Galaţi (VIDEO)

Citit 2117 ori Ultima modificare Duminică, 18 Ianuarie 2015 23:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.