UNDE ŞI CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în Galaţi

UNDE ŞI CUM ne putem petrece TIMPUL LIBER în acest weekend în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Club Divino: Extravaganţă în miez de noapte

„Extravaganza” – acesta este numele petrecerii care va avea loc sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 23,00, în Divino. La platane va sta, ca-n fiecare weekend, DJ-ul rezident Lerim, alături de MC Lala. Fetele au intrarea liberă, iar băieţii plătesc 20 de lei. 

New York Pub: Distracţie la dungă

În dungi orizontale, verticale, nu contează. Doar dungi să fie. Aşa trebuie să se prezinte gălăţenii dornici de distracţie vineri seară, de la ora 23,00, în New York Pub, la petrecerea „Stripes”. Muzica va fi mixată de DJ Cerbu, iar de cel care va avea grijă ca toată lumea să fie pe ringul de dans este Mihai Bejan.

Union Jack: Candy Bar

Aşa cum ne-au obişnuit, în fiecare vineri, la ora 20,00, în Union Jack începe „Candy Bar Live”. Tinerii artişti Oana Mirică (voce), Dragoş Pisaroc (clape), Vali Donea (chitară), Andrei Tănăsăciuc (chitară bas) şi Alexandru Bucătaru (tobe) vor avea din nou ca misiune să distreze la maxim publicul, interpretând cele mai bune piese ale momentului. Şi sâmbătă va răsuna muzică din boxe, pentru că pe scenă vor urca membrii trupei „Daily News Band”. Distracţia începe la aceeaşi oră: 20,00. 

Union Jack Studio: Petrecere în culori 

Explozie de culori va fi în această seară în Union Jack Studio (Domnească 29). De la ora 23,00 se dă startul distracţiei la o petrecerea „Spring Wonderland”, la care cei prezenţi sunt invitaţi să se prezinte îmbrăcaţi cât mai vesel, în culorile primăverii. De muzică şi bună dispoziţie se vor ocupa DJj Gabriell şi MC Criss. Sâmbătă va fi, ca de obicei, Be Amazing Saturday cu aceeaşi amfitrioni de la Union Jack Studio. Intrarea este liberă în ambele seri. 

Infinity: De Florii, în club

Cum din lista evenimentelor de weekend nu putea lipsi distracţia de Florii, cei de la Infinity au pregătit o petrecere tematică, de zile mari, cu DJ Foicash, DJ Razz şi MC Bussu. Organizatorii promit şi multe surprize pentru cei care-şi sărbătoresc ziua numelui. Intrarea este liberă.

În Place Pub: Vine „Trupa Strada Mare”

Mihai Ochiu (voce), Bogdan Stancov (voce şi chitară) şi Ciprian Postolache susţin un concert cu muzică live, vineri 3 aprilie, începând cu ora 21,00. Preţul unui bilet este de 15 lei şi va fi achiziţionat de la intrare. Sâmbătă, 4 martie, începând cu ora 22,00 DJ Lexx vă aşteaptă la petrecerile tipice de sâmbătă seara. Intrarea este liberă.

În Daily Pub: An Iron Tribute 2

Formaţia Trooper va suţine un concert de muzică rock live, în Daily Pub, sâmbătă, 4 aprilie, începând cu ora 20,00. „An Iron Tribute 2” este continuarea poveştii rock începute în anul 2013, ce include piese importante din discografiile Trooper şi Iron Maiden. Preţul unui bilet este de 25 de lei.

Summer Time Pub: Petreceri tot weekendul

„Ladies night” este numele petrecerii ce are loc, astăzi, începând cu ora 23,00 în Summer Time Pub. Muzica va fi asigurată de DJ Ciprian Albu. Fetele au intrare liberă şi vor avea parte şi de o surpriză din partea organizatorilor.

Sâmbătă, 4 aprilie, începând cu ora 23,00 are loc evenimentul „Sunglasses Party”. Cei mai amuzanţi ochelari vor fi premiaţi. Atmosfera şi muzica sunt asigurate de DJ Seva şi MC Mihai Bejan. Intrarea este liberă.

Casa Veche: Petreceri pentru studenţi

Casa Veche organizează, ca în fiecare weekend, distracţie de toate felurile. Vineri, 3 aprilie, are loc evenimentul Boom Party, unde invitatul special este DJ Yahim. Intrarea este liberă. Sâmbătă, 4 aprilie, este un prilej bun de petrecere pentru studenţi. Începând cu ora 22,00, ei pot participa la „Clubbing Party”. Petrecerile sunt organizate exclusiv pentru studenţi.

Club Planet: Coyote Girls cu modele

Ca în fiecare săptămână, Club Planet organizează astăzi, 3 aprilie, începând cu ora 22,00, "Coyote Girls”, inspirat de petrecerile tematice din America. Organizatorii menţionează că show-ul s-a îmbunătăţit şi că echipa fetelor s-a mărit cu modelele aduse de la Genys Models.


 

Citit 2168 ori Ultima modificare Joi, 02 Aprilie 2015 20:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.