Familia din Şendreni cu CINCI COPII, martora unei MINUNI: "Le mulţumim din suflet celor care ne-au ajutat"

Familia din Şendreni cu CINCI COPII, martora unei MINUNI: "Le mulţumim din suflet celor care ne-au ajutat"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu câteva zile înainte de Paşte, membrii familiei Bărbieru din Şendreni au fost martorii unei minuni. Cei cinci copii şi părinţii lor, Petrina şi Nicolae, au aflat ce înseamnă cu adevărat fericirea pentru că Sărbătorile Pascale au fost, pentru prima dată în viaţa lor, liniştite şi pline de bunătăţi. Asta datorită cititorilor noştri şi a celor din fundaţia „Danube Media Center”, oameni cu suflet mare, care au strâns la redacţia „Vieţii libere” o mulţime de pachete cu mâncare, haine, jucării şi alimente neperisabile, dar şi bani. Joi am încărcat maşina şi am dus toate ajutoarele la umila căsuţă a familiei Bărbieru.

Pachete pentru "pui"

La poartă am fost întâmpinaţi de mama, Petrina, pe faţa căreia se citea fericirea. Bucuroasă că primeşte atâtea pachete pentru „puii” ei, ne-a arătat că în cele trei săptămâni, cât timp a trecut de când am scris despre ei, oamenii i-au mai adus acasă şi alte cutii cu mâncare, haine şi jucării pentru copii. Ba, mai mult, au primit şi un aragaz şi un frigider, electrocasnice care le lipseau foarte mult. Toate acestea erau frumos aranjate într-un container de locuit primit de la firma "Vega", unde mai au acum masă, scaune şi un pat.

"Nu ne-am aşteptam niciodată să primim atât de multe ajutoare de la oamenii inimoşi. Nu ne aşteptam ca povestea familiei noastre să emoţioneze atâtea persoane şi să ne trimită atât de multe lucruri. Noi le mulţumim din suflet tuturor şi le dorim ca tot binele făcut să se întoarcă la ei", ne-a spus mama emoţionată. Petrina ne-a mărturisit că se bucură cel mai mult  că are aragaz la care va face mâncare şi nu se va mai chinui să gătească la sobă, economisind astfel lemnele pentru foc.

La fel de bucuroşi şi liniştiţi erau şi copiii. Pe patru dintre ei i-am găsit în camera încălzită, uitându-se la desene animate. Doar fata cea mare, Alexandra, în vârstă de 11 ani, era la o activitate organizată la şcoală.

 

Citit 1707 ori Ultima modificare Joi, 09 Aprilie 2015 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.