Pentru cine mai găteşte CANTINA de Ajutor Social

Pentru cine mai găteşte CANTINA de Ajutor Social
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Cantina de Ajutor Social nu găteşte doar pentru beneficiarii ei direcţi, ci şi pentru copiii şi adulţii aflaţi în grija unor fundaţii. Aleşii locali au fost de acord cu încheierea unor convenţii de parteneriat cu trei organizaţii nonguvernamentale.

Astfel, Cantina de Ajutor Social s-a angajat să asigure hrana pentru un număr zilnic maxim de zece persoane aflate în Centrul de recuperare pentru victimele violenţei domestice al Fundaţiei Familia. Tot de la Cantină este asigurată şi hrana zilnică pentru un număr maxim de 50 de persoane aflate în “Centrul de zi pentru copii aflaţi în dificultate” aparţinând tot Fundaţiei Familia.

O convenţie de parteneriat s-a încheiat şi cu Fundaţia „Inimă de Copil”, în vederea susţinerii proiectului “Centrul de zi pentru copii din familii în dificultate”. Obiectul înţelegerii îl constituie asigurarea mesei pentru 30 de copii care provin cu preponderenţă din zonele Micro 19 şi 20 şi Balta Cătuşa şi ale căror familii nu au nici un fel de venituri stabile, cu excepţia alocaţiilor de stat.

Conform legii, limita alocaţiei zilnice de hrană este de 12 lei pe zi de persoană.

Citit 1755 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Martie 2016 15:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.