Oțelul și Lieștiul joacă pe teren propriu

Oțelul și Lieștiul joacă pe teren propriu
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

SC Oțelul va juca astăzi, de la ora 11.00, primul "amical" pe teren propriu din actualul intersezon, cu echipa buzoiană Metalul, posibilă adversară şi în serie. În cantonamentul de la Tărlungeni, "oțelarii" au avut un singur meci de pregătire, cu formația Steagul Roșu Brașov, câștigat cu scorul de 1-0. Gălăţenii au avut și un joc-școală, deoarece partida programată cu Precizia Săcele a fost anulată, din cauza ploilor abundente din acea perioadă.

În vederea noului campionat, conducerea și stafful tehnic al SC Oțelul Galați continuă campania de definitivare a lotului cu care va fi atacat sezonul competițional al Ligii a III-a. Astfel, pe lângă Adelin Iliescu, Andrei Udeanu, Alecsandru David, Alexandru Vasile și Marius Matei, jucători ce au semnat contracte cu echipa gălățeană înainte de plecarea în stagiul de pregătire montană de la Tărlungeni, în această săptămână SC Oțelul a mai parafat întelegeri contractuale cu Adrian Ionuț Puțanu, Daniel Gâță, Mihai Manău, Marius Sevastian, Robert Moglan (fundași), Bogdan Crihană, Cosmin Stoian, Andrei Munteanu, Ionuț Chiriac, Andrei Bordieanu, Adrian Sălăgeanu (mijlocași), George Cîrjan și Andrei Antohi (atacanți).

Negocierile nu au fost concretizate cu Alexandru Avram (mijlocaș), iar acesta a părăsit lotul pregătit de Stelian Bordieanu, în timp ce Bogdan Matei urmează să încheie înțelegerea contractuală cu "oțelarii".

La antrenamentele echipei a revenit și mijlocașul Ionuț Codreanu, în timp ce Alexandru Vlasie este accidentat, iar în zilele următoarele sunt așteptați și alți jucători pentru a completa lotul care va începe noua stagiune.

Lieștienii joacă acasă

Patru meciuri amicale au susținut jucătorii echipei Sporting Liești în perioada de la reluarea pregătirilor - 11 iulie. Au fost două cu o colegă din eșalonul trei - CSM Focșani (1-2 și 2-0), 0-2 cu brăilenii de la Dacia Unirea, din eșalonul secund, și 1-0 cu Metalul Buzău.

În cursul acestei săptămâni, au avut loc antrenamente zilnice, iar pentru astăzi este programată a cincea partidă de verificare. Inițial, parteneră de joc fusese anunțată echipa Gloria Ivești (Liga a IV-a), dar până la urmă lieștenii vor juca cu Delta Tulcea, din Liga a III-a. Meciul se va disputa la Liești, cu începere de la ora 11.00.

Campionatul Ligii a III-a va debuta pe 25 august, până în prezent înscriindu-se 80 de echipe. În perioada următoare va fi stabilită și componența celor cinci serii. Până atunci, echipele își vor continua atât pregătirile pentru campionat, cât și meciurile din etapa a doua, națională, a "Cupei României", în care vor fi prezente formațiile victorioase din prima fază (printre acestea și ACS Universitatea "Dunărea de Jos" Galați), plus celelalte grupări din Liga a III-a (județul Galați fiind reprezentat de SC Oțelul și Sporting Liești).

Arbitrii gălățeni, în acțiune

Altfel, în meciurile de Cupă din această săptămână au oficiat și două brigăzi gălățene. Partida echipelor brăilene Viitorul Ianca - Viitorul Traian a fost arbitrată de Răzvan Beldiman - Daniel Băraru, Florin Iftode, iar cea dintre CS Mihail Kogălniceanu - Agricola Borcea de Ionuț Constantinescu - Daniel Vlase și Florian Vișan.

Doi gălățeni vor fi prezenți și la meciurile din etapa a treia din Liga I. Arbitrul Adrian Viorel Cojocaru va conduce întâlnirea Astra - Sepsi Sf. Gheorghe (astăzi, ora 18.00), în timp ce Liviu Ciubotariu a fost delegat observator la partida Gaz Metan Mediaș - Dinamo (luni, 6 august, ora 21.00).

Citit 1997 ori Ultima modificare Vineri, 03 August 2018 19:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.